29-06-10

Druk druk .....

Ik ben onder tussen al aan de laatste werkweek begonnen en het aftellen naar zaterdag gaat echt heel moeizaam . Deze periode is het altijd reuze druk op het werk , maar ook thuis staan er karweitjes gepland die een heel jaar precies uitgesteld zijn .  

Op het werk is het dan de grote kuis . Niet dat er anders niet gepoetst wordt , maar nu is het echt alles afbreken en afwassen . lastige karweitjes die ik niet gewoon ben om te doen en daarom ook extra vermoeien . Ook wordt er bij ons gepoetst met amoniak . Dat is een zeer agresieve ontvetter die geweldig op je luchtwegen bijt en me dagelijks de nodige hoofdpijn bezorgd ! Maar ja , het is voor het goede doel , om weer te starten in augustus in een kraak nette bakkerij . Morgen na alles gemaakt te hebben voor de winkel , staat de diepvriezer te wachten om helemaal gepoetst te worden . En dat is niet zo een bakske als ge thuis hebt staan , maar wel 24 deuren van een Coma diepvriezer . Is ong. 24 x een gewone diepvriezer als thuis !! Morgen is het dus een dag dat ik niet te pruimen ben ! Is elk jaar zo , en ik kan het niet verhelpen al doe ik mijn best door gewoon te gaan slapen nadat ik thuis ben . :-) 

Voor de kinderen is het nu al vakantie ! En ik mag deze keer echt tevrede zijn over de behaalde resultaten . Ons Femke op elk vlak gestegen tegenover de paasvakantie , en dat was zeker geen slecht rapport , op rekenen na . De inzet in de bijles wordt beloond nu ! Ook ons Sanne heeft mooie resultaten behaald op de examen . Het dagelijks werk ..................daar gaan we over zwijgen om mij niet in een dipje te brengen . Dat ze het kan en dat ze zelfs de beste van de klas is op elk vlak , dat te moeten horen van de klastitularis , maar dat ze gewoon het hele jaar door te lui is , is erg om te horen ! Ze heeft aan zich zelf en iedereen bewezen dat het zeker zo is met deze examen ! Dus eigenlijk ben ik best tevrede met het afsluiten van dit schooljaar voor mijn beide blokbeesten !! :-) 

Ook heb ik vandaag mijn zinnen verzet met een rustig toerke te gaan lopen . 12 km loslopen met temperaturen van 28 graden en zonder drinken !! Hoe stom kan iemand zijn ! En dan ik nog !! Maar ik was eerst ons peggy op het werk gaan halen met mijn loopgerief al aan , met de bedoeling om dadelijk te vertrekken . Ik ben nog meegereden tot aan de lidel in mol en vandaaruit vertrokken . Eens weg , merk je wat je mist !! Drank , verdomme ! Na 12 km was mijn hele keel echt schuurpapier !! Maar al bij al was mijn gevoel nog niet zo slecht !! Toch mag dit niet meer voorvallen !! 

Morgen ga ik ook nog een klein toerke lopen met versnellingen !! Zaterdag morgen komt stefke en hopelijk wendy en ..........tegen half zeven naar mij thuis om nog een duurloopke af te werken voor de vakantie van mij begint !! Altijd zeer leuke , laat me maar zeggen , de leukste loopjes van de week !! 

20:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ok, ik zal er zaterdag zijn!!
Groetjes!

Gepost door: Wendy | 29-06-10

tel maar lekker af :-) jullie gaan een verdiende mooie vakantie tegemoet ! nog effe doorbijten

Gepost door: Katrien | 29-06-10

goe weer perfect weertje om in een diepvriezer met 24 deuren te kruipen ;-)

Gepost door: geert | 30-06-10

Ik hoop dat Peggy meeleest, dan is ze gewaarschuwd voor vandaag :-) Geniet maar van jullie vakantie!

Gepost door: Sandy | 30-06-10

De commentaren zijn gesloten.