14-07-10

postje uit kroatie

Ik ga het nit te lang maken , want ik weet niet zeker dat ik dit kan posten . Alles is precies verandert en het heeft wel een half uurtje geduurt eer ik op mijn blog geraakte . En dan is dit nog een qwertzui bord al dacht ik dat het qwerty en azerty was . Dus het is efkes zoeken naar de toetsen . :-)

Na een lange rit , die efkes 4 u uitliep door teveel werkzaamheden onderweg , zijn we vorige week hier in kroatie aangekomen . De eertste indruk was echt possitief en dat doet al zeer veel . Mooi hotel , maar 1 min punt  . We hebben op ons terras 2 nesten van zwaluwen en die beestjes , hoe mooi en zeldzaam ze bij ons ook nog zijn , kakken hier alles onder . Voor de rest is alles hier kraak netjes en dik inorde.

De omgeving doet meer denken aan Italie . Zeer rustige oude stadjes , gezelige pleintjes , mooie kleine haventjes , dus alles wat wij van een vakantie verwachten . Elke dag maken we een uitstapje met overhand dedag een grote die de hele dag in beslag neemt . Toch proberen we elke dag toch even ons te verkoelen in het zwembad .

We hebben zo ook 1 hele dag ons op een boot laten plakken , waar echt de higiene ver te zoeken was . We zouden de hele kustlijn afvaren met hier en daar een stop om te zwemmen , of een uitstapje te maken . De eerste stop was na 3 u varen . Ik was toen al gaar gekookt nder de 35 graden zon . 2 u kregen we tijd om te wandelen of eten , al was dat voorzien op de boot . Toch hebben we dat ricico niet genomen en rustig ergens gegeten . bleek de juiste beslissing . 2 vissen schotelde ze ons voor op de boot die gebakken waren op de vettigste plaat , in een keuken waar ze het water gewoon uit de zee schepten . Ik had nog nooit zoiets gezien . Dit was er echt over . Vettig vettig tot en met . En toch had ik zoiets achteraf van , we hebben dit toch oo eens meegemaakt . Van de luxe naar ................. Maar toch waren de weinige keren dat we stopten zeer mooi . Een dag die ik zeker niet over zou doen , maar toch blij ben gedaan te hebben .

Ook hebben we de bergen in getrokken . Een stadje bezocht dat opgekocht werd door allemaal kunstenaars die daar nu naar hartelust kunnen knutselen . Echt mooi om te zien .

Allee ik ga afsluiten want mijn dames staan hier nu toch klaar om te ontbijten .

Tot volgende week in ons ook zo warme belgen landje .

 

 

09:02 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Ik krijg al een echt vakantiegevoel... moet helaas nog 3 weken wachten :-)
Geniet ervan!

Gepost door: Steve | 15-07-10

De commentaren zijn gesloten.