31-07-10

Weer een weekje verder !!

Met nog 1 dag vakantie te gaan heb ik er 4 weken opzitten . Maandag begin ik terug mijn eerste dag te werken . Vragen aan mij , of ik het leuk vond is een beetje dom . Ik profiteer altijd van elk vrij moment  , ook als ik geen vakantie heb . Maar toch doe je die 4 weken een beetje gekker of losbandiger .

Vandaag ben ik de dag begonnen om 6 u . Eerst gaan lopen met Stefke . Ik wilde de versnellingen op de piste gaan doen in de voormiddag , maar als stefke beld of omgekeerd , dan passen we ons aan en lopen samen . Met een garmin hoef je niet perse een piste te hebben . We moesten 2 km in en uitlopen , 2 reeksen van 6 x 500 m tegen 4 min/km . Dit hebben we tot in de perfectie afgewerkt . Het tetteren was wel ietske minder als ge aan deze tempo's loopt , maar dan verdubbelden we het in de rust pauzen .

Na dit loopje nog even naar huis en daarna naar het zwembad getrokken en er een 750 m gaan zwemmen . Nee nog niet aan één stuk . Maar wel 3 x 200 m met 3 min rust tussen , en 1 x 100 m echt door gezwommen . Nu het resultaat van dat door zwemmen viel een beetje tegen . Maar dit had te maken denk ik omdat het ook de laatste reeks was . Mijn schouders werden moe , en de kracht in mijn armen was duidelijk minder . Maar toch behaalde ik 1.45 min. in het 50 m bad , wat het ook een stukje gemakkelijker maakt . Nu voor mij is het gen optie om echt snel te worden hierin ,  maar gewoon deftig mijn 500 m kunnen zwemmen . Nog 5 weken en ik zou het moeten kunnen !! :-) nu is het ondenkbaar om mij het kanaal in te gooien en 500 m verder eruit te laten . Het zou echt niet lukken !!

Waarom doe ik dit nu ? Ja op de eerste plaatst natuurlijk om mijn grote mond te bewijzen ! En geloof me , ik ga in het vervolg erop letten dat die zwijgt !! :-) Maar ook omdat ik zelf vind , dat als je iets wil en er echt voor gaat , het  altijd zal lukken !! Ik hoor soms mensen bewonderend zeggen als wij gelopen hebben ......geweldig , ik zou het niet kunnen !! Wel daar ben ik het nu niet mee eens !! Waar een wil is , is een weg !! Beperkingen heeft iedereen , maar zeg niet te vlug , ik kan het niet !!

Na het zwemmen was het al weer tijd om ons peggy te gaan halen op het werk , en ik had een tafeltje gereserveerd om te gaan eten in Antwerpen met z'n vieren . Gekozen uit de flair , dat je voor 38 € een 3 gangen menu hebt voor 2 personen . Niet duur en meestal heel lekker . na nog even over de Meit gelopen te hebben en het chocolade huisje bezocht te hebben ( hebben ze heel lekkere choco's , koffie's ......., de moeite maar duur !! ) trokken we richting " Het Kaneel " . Bij het binnen gaan , had ik het al dadelijk gezien . Dit werd niks . 4 snotbellen van 18 - 20 jaar in vrije tijds kledij , waar ons Sanne niet mee naar buiten gaat . Een halve krantenwinkel uitgestald , was het eerste wat in het oog sprong . Een grote toog met krukken er voor , warm en verduft , met tussen de tafels een ventilator  ............Ik wilde terug draaien , maar we werden dadelijk aangesproken , gereserveerd meneer ? De keuze om binnen of buiten te gaan zitten was moeilijk of ook weer niet . Binnen wilde ik zeker niet , en buiten was het op z'n vaste houten banken , een tafel met een paar vieze stoelen er rond . He terras van gelijk welke Mac-Donalds is veel mooier .  Peggy suste me wat , kom laten we ontspannen en het beste ervan maken . Het bestellen was simpel , ze kwamen aanlopen met de flairboek ! :-) We konden niet meer kiezen wat normaal wel mogelijk was tussen 2 menu's . Nu laat dit dan zien in je eigen kaart dacht ik ! :-)

Het eten wat ze brachten , als voorgerecht , scampi's en een groenten sausje ......9/10 heel lekker !!

De hoofdschotel , Zalm in dille roomsaus met pure en warme groenten ....9/10 !!

Nagerecht , Dame blance .......6/10 !!

Al bij al hebben we lekker gegeten , maar we moesten wel echt de knop omdraaien , en niet aan de keuken denken die we ook al gezien hadden bij een toilet bezoek .  Kom ik hier nog terug ?? Nooit!!! Er zijn zoveel plaatsen waar ik kan gaan eten ......de concurentie moet moordend zijn voor die sector . Een reden meer dat ik niet begrijp dat ze zo bezig kunnen zijn . Zeker niet als je prijzen hanteert van 12 € voor spagetty  .

 

Morgen vroeg , de laatste dag van mijn verlof , begint de dag weer met lopen . Ja ja , samen met stefke trek ik er om 6 u weer op uit voor een kleine 20 km te lopen aan 6 min/km !! Daarna weer zwemmen !!

22:35 Gepost door marathonmanneke in Actualiteit, Algemeen, Liefde, Muziek, sport, Vrije tijd, Web | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Ik bewonder jullie dat jullie zo vroeg uit bed komen om te gaan lopen. En dat nog wel op een vrije dag! Ik zou me nog eens lekker omdraaien... Ik zie er de voordelen ook wel van in, maar 6 uur, dat is begot vroeg zenne!

Gepost door: Sandy | 31-07-10

Jij bent wel een levensgenieter hé, gelukkig viel het eten nog mee, ik vrees dat ik vertrokken was ze, voor die keer dat wij ééns gaan eten wil ik wel gezellig zitten en ervan kunnen genieten. Mooie looptrainingen en geniet van uw loopje dat je momenteel aant doen bent!! Ik ben al aant aftellen naar deze avond.

Gepost door: wendy | 01-08-10

Terug goed bezig en zo vroeg al gaan lopen, ik wou dat ik een ochtend iemand was.
En da zwemmen doe je ook goed.

Gepost door: Luc | 01-08-10

De commentaren zijn gesloten.