02-08-10

De eerste werkdag !!

De eerste werkdag zit erop ! Al bij al viel het wel mee . Het is altijd wel leuk om je collega's terug te zien , en te horen welke avonturen ze de voorbij 4 weken beleeft  hebben . Dus er kwamen zeker een aantal, lach salvo's aan te pas .

Het lopen gaat weer de goede richting in . Vorige week had ik er 85 km op zitten en 1800 m gezwommen . Deze week ziet het er ook best pittig uit . Het aantal versnellingen gaat de hoogte in en de tempo lopen worden iets langer . In Eindhoven wil ik zeker goed scoren , al zal een pr wel heel moeilijk worden ! Maar volgend jaar zal dat zeker weer geprobeerd worden in Rotterdam !

Ons Peggy en haar loop-maatje Greet hebben ook besloten om in Eindhoven de halve marathon te lopen . Allee onder voorwaarden dat alles blijft mee zitten natuurlijk . Maar dat is zo bij ons ook he !

Over 14 dagen , met moedererdag gaan Stefke en ik het parcour van de  kajak weblogtraining die doorgaat op 19 september , afmeten . En alle info verder verzamelen . Kajaks reserveren indien nodig . Dus voor de mensen die graag meegaan geef zeker een seintje . Liefst hier op de http://webloglopers.skynetblogs.be/ . 1 bericht terug rollen . Of stuur een mailtje .

Ik probeer ook nog een mailtje te sturen naar iedereen die al eens gereageerd hebben om eventueel te komen .

Veel succes verder met jullie trainingen !!


19:43 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Goed nieuws dat Peggy haar nog ééns aan de halve marathon waagt! Veel plezier nog op het werk, je zal de peperkoek en lekkere koeken toch wel een beetje gemist hebben hé ;).
Grt

Gepost door: wendy | 03-08-10

De commentaren zijn gesloten.