03-08-10

kajakken is afgelast !! :-(

Ik weet niet goed hoe te beginnen . Maar ik ben al een tijdje over dingen aan het praktiseren . beslissingen die genomen moeten worden . zowel privé als met de blog en al wat er rond hangt . Zo heb ik een half jaar geleden voorgesteld om te gaan kajakken en lopen aan de Lesse . Toen was dat nog voor vele ver van mijn bed show . Toch kreeg ik redelijk snel een 9 positieve reactie's . Dus dat zit goed dacht ik . Een 10 dubbele kajaks , een hoopje gezellige mensen , dit kan niet meer stuk ! Maar nu , 5 weken ervan verwijdert is er de helft al van weg gevallen . Ik ga dit dus gewoon schrabben  ! Dus het kajakken gaat niet door !! Sorry voor hen die toch graag gegaan hadden , al heb ik de laatste 2 - 3 weken niks meer gehoord !!

Eindhoven daarentegen is wel een succes ! Al 13 kamers zijn geboekt , dus al bijna een even grote groep als vorig jaar !

En voor dit moet er natuurlijk getraind worden . Vandaag ben ik weer alleen naar de piste getrokken . 3 km in en uitlopen . 8 x ( 100 - 200 - 300 m tegen 22 sec/100 m met 100 m rust tussen ) tussen de reeksen 400 m loslopen .

De training ging echt goed ! Wel een beetje zwaar , maar zeer leuk ! Morgen ga ik 15 km tempo loop tegen 5 min/km en zwemmen !!

19:48 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

jammer dat je initiatief niet doorgaat Mario. Ik was sowieso al niet bij die 9 voor welgekende redenen (en dat weekend verhuizen we ook), maar moest alles anders gelopen zijn, was ik er waarschijnlijk wel bij geweest.
Maar groot gelijk dat je je energie er nu even niet langer insteekt, zo kan je je volop focussen op Eindhoven!

Gepost door: Ruthje | 03-08-10

Gelukkig wel veel belangstelling voor Eindhoven en dat gaat beregezellig worden.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 03-08-10

Geen probleem hoor Mario. We focussen nu op Eindhoven. En dat gaat zeker weer een groot succes worden. Vanaf vandaag ga ik daar ook voor de volle 100% voor.

Gepost door: Yves | 04-08-10

De commentaren zijn gesloten.