06-08-10

Planningen , wijzigingen , Eindhoven !!

Nog vlug even mijn blogje aanvullen .

Mijn eerste werkweek na mijn geweldig verlof is al bij al op werkvlak goed verlopen . Niks aangebrand . De klanten komen nog altijd , .......het was dus een drukke week . Ook hier op de blog is het niet onbewogen gebleven de laatste tijd .

*In het begin van de week dacht ik nog samen te gaan kajakken in september en een paar dagen later merk ik dat de interessen hierin gehalveerd is in tegenstelling van een half jaar geleden . Iedereen heeft zijn reden hier voor , maar dat deed me dus beslissen om het af te lasten . Het leek me niet de moeite om daar zelf nog een extra dag naar toe te trekken om alles te regelen . ( parcour afzetten en voordelige prijzen voor kajaks bekomen .)

*Ook zat ik nog hevig gemotiveerd te trainen in het zwembad om 500 m te kunnen zwemmen , voor de triatlon in balen op 5 sep. Maar hier pas ik ook voor !! Reden ?? ...........awel dat laat ik aan de fantasie van jullie over . Er ontbreekt me tijd en goesting om dit nu te schrijven ! Maar dat het zwemmen echt tegen mijn goesting is , had ik al eens geschreven . Maar een bepaald gevoel .....deden me dit doorzetten ! Maar dat is weg . Ik kom wel supporteren voor mijn loop maat stefke , en natuurlijk voor alle andere dappere.

* Ook heb ik de eerste mensen een schema geweigerd . 3 in totaal deze week . Mensen die af en toe eens langs komen voor een schema , het half volgen , dan ineens weer de grootste plannen hebben ..........heb ik geen tijd meer voor . Wat natuurlijk wil zeggen dat ik er veel minder ga over houden , maar die juist nog beter ga volgen . Nieuwe bij aan nemen doe ik voorlopig niet meer , of ik moest ze al goed kennen of via via . Dus ik ga veel minder tijd verknoeien .

* Ook het bloggen ga ik op 2 x per week houden . Misschien in de wintermaanden  iets meer ,.......we zullen wel zien hoe hoog de goesting ervoor is .

Nu klinkt dit een beetje verbitterd of wek ik de gedachte dat ik in een dipje zit . Maar niks is minder waar . Ik heb deze week elke dag gelopen . Het gewicht daalt terug langzaam . Morgenvroeg komt stefke en gaan we samen nog een 15 km in onze benen steken . Zondag ook en dan komt Wendy ook , maar wel om een duurloop van 20 km en voor wendy 25 km . ( Zij moet altijd ietske meer willen he !! )

Volgende week doe ik nog eens lactaat testen . En uit die uitslag zal ik beslissen of ik in Eindhoven ga doorlopen voor een pr. Of gewoon voor mij te amuseren en de lol ervan te proeven tot de laatste meter . Bij doorlopen zijn de laatste meters gewoonlijk met minder lol !! :-)

Ik kijk nu volop uit naar Eindhoven !!

21:35 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Mmmmmm, er staat hier een heerlijk taartje in de frigo!! En ik moet nog zooooo lang wachten voor ik er een stukje van mag eten :(! Kijk al uit naar morgen, en ik kan mij eigenlijk perfect vinden in al je beslissingen, ik kom ook kijken naar de tria hoor, geen haar op mijn hoofd dat erover nadenkt om er aan deel te nemen. Go Steffke, go Steffke!! We kunnen misschien een spandoek maken :D.

Gepost door: wendy | 07-08-10

Je moet doen wat je 't beste lijkt en waar je gelukkig mee bent. 't heeft ook geen zin om bv. te blijven trainen/werken voor iets waar je de motivatie niet meer voor vindt. (om wat voor redenen ook). Tenslotte gaat het wel om je (spaarzame !) vrije tijd !
Kom je ook voor mij (en Eva) supporteren in september ? Zelfs al kom je niet, dan ga ik toch een Mariostemmeke horen supporteren, want die hele conditie (voor zover ik die heb) is voornamelijk door 't lopen en dat lopen ... komt dan weer door die schema'kes en de webloggers... zodoende... !
Ik ben wel super benieuwd naar dat taartje van Wendy. Ik vind dat ge eens iets van 't geheim moet prijsgeven ;-)

Gepost door: kaat | 07-08-10

Als ik dat allemaal lees wat jij doet dan snap ik maar al te goed dat je beslist om hier en daar wat zaken rustiger aan te doen!
Toch ben ik heel content dat mijn schema nu al tot november verlengd is. Ik zal het zo goed en braaf mogelijk blijven volgen zodat ik na november nog steeds op je shortlist mag staan ;-)

Gepost door: Sven | 07-08-10

ik begrijp je , ik vind dat onze sport geen verplichtingen mag teweeg brengen (alé bedoel niet het schema hé ,daar zweer ik bij :-) ) maar bedoel nog al die extraatjes op de duur komt het "te veel " en begin je andere belangerijke dingen in de steek te laten (bij mij was het zo) en dan moet je prioriteiten stellen voila , jij bent daar ook goed in geslaagd zie ik

Gepost door: Katrien | 08-08-10

De commentaren zijn gesloten.