08-08-10

Lange duurloop met de bende !!

Het is weer zondag morgen , en naar gewoonte staat er dan een lange duurloop gepland . Door de vakantie periode is is het nog maar 1 x meer voorgevallen dat Wendy erbij was op zondag . Maar vandaag keek ze naar eigen zeggen er echt naar uit om s'morgens vroeg weer met ons samen te lopen . Voor haar had ik 25 km op het schema staan . Terwijl Stefke en ik ons beperkten op 20 km . Het verschil van 1 maand vroeger een marathon lopen zit ergens in he !!

Ik had wendy beloofd de eerst volgende keer nog eens ons wintertoerke te lopen langs de Miramar , witloop enz... , omdat ze daar een tijdje geleden alleen zo zat te sukkelen . :-) Een zeer mooi toerke , bijna geen autoverkeer , 40 % onverharde weg , dus voor ieder wat wils . Mooie verhalen ontwikkelde zich weer met nu en dan al eens een lachbui . Er werd goed op het tempo gelet , dat nu traag moest zijn , in tegenstelling tot gisteren . Toen heb ik met Stefke een 15 km tempo loop gedaan tegen 4.55 min/km . Ook weer in de vroege uurtjes . En dat Stefke terug goed bezig is , heb ik al eens geschreven , terwijl hij 14 dagen geleden toch nog twijfelde dat hij een marathon zou lopen in Eindhoven . Maar zoals hij nu vorderingen maakt , hoorde in hem gisteren al praten over tijden van 3.10 u . Zo zie je maar hoe snel iemand mentaal kan omdraaien . Het is eigenlijk een beetje te vergelijken met een baby die ligt te wenen . Ge denkt dan die is ongelukkig , maar geef hem zijne tutter terug en die zwijgt ! Dus de simpele vast stelling . Wij lopers , zijn kleine kinderen !! :-)

Ook begon Wendy weer op de erotiche  toer te gaan . Ze begon over muizen en Hare Herbert en dan weer slangen ......Ik was niet helemaal mee , voor ik wist dat ze het over dieren had . Ligt dit aan mij of aan haar manier van vertellen .......Ik gok op het laatste ! :-)

1 Ding is zeker !! Wendy herkent parcours aan verhalen die onderweg verteld zijn . Nu wordt er al wel eens onderweg gelachen en soms al eens iets minder proper verteld . Maar telkens kwam wendy af , ja vorige keer toen ik hier was , wist ik dat ik juist zat , want hier hebt gij nog verteld over dat gluren naar dat koppeltje die .........Dus de reden van haar verloren lopen is , Ik vertel te weinig schuine moppen , want de serieuze gesprekken was ze vergeten !! :-) Dus geen herkenningspunten meer !!

kaartje.JPG

 

naamloos.JPG
De 20 km werden er 21.5 km genieten van het prachtige weer !!
Morgen ga ik een wisselloop doen en dinsdag rust met woensdag lactaat testen !

 

 

 

10:08 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Hé leuke blog Mario. van die sattaliet foto heb je ook zo'n kaartje niet, met straatnamen ofzo erop? of kan je me vertellen, waar ik kan starten. is het een bepaalde parcours dat je kan volgen? Ik woon heel dicht aan de brug van Mol donk. Ook de Bleken wil ik eens verkennen

Gepost door: Sandra | 08-08-10

Het was een mooi toerke, wel a paar km'kes teveel, maar liever teveel dan te weinig zeg ik altijd :D! Groetjes en tot woensdag op de lactaattest, moet je dan eigenlijk al ingelopen hebben anders kom ik al lopend naar daar.
Groetjes

Gepost door: wendy | 08-08-10

Het is altijd plezant als je kunt lopen terwijl je geniet en kunt lachen!

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 08-08-10

Jullie loopjes zien er altijd plezant uit. Zeker met al die muizen en slangen :)

Gepost door: Yves | 09-08-10

Mooie duurloop ; het gaat in Eindhoven een groot succes worden !

Gepost door: Bjorn Paree | 11-08-10

De commentaren zijn gesloten.