12-08-10

12 km tegen 5.20 min/km

De vakantie voor de kinderen begint ook stilletjes te korten . Nog 2 weken en het zit erop . Maar ze vullen de dagen goed op , ondanks het mindere weer . Ons femke heeft haar de laatste dagen op de speelpleinen geamuseerd . Vandaag heeft ze paintbal gedaan . Een blaaspijp en verfbolletjes .....ze zag eruit !!

Ook is ze vandaag naar de club geweest om te starten met lopen . Hier ook weel samen met haar beste vriendinnetje Hanne . Het is wel meegevallen .Knipogen Ze mag nog 2 keer proberen en dan moet ik lidgeld betalen . Krijgen we er een derde sportieveling  bij in ons gezin ?

Ik ben dus ook naar de club geweest . Het was best leuk . Met een kleine groep van 8 mensen trokken we naar de bleken . Wendy was ook van de partij , maar zij had er al een 12 km opzitten . Ze moest er 25 doen vandaag .  Het tempo lag gemiddeld genomen wel ietske te hoog . Wie was de oorzaak ? Allemaal hebben we een beetje op kop gelopen , dus laten we zeggen dat we dus allemaal tevrede zijn over deze training . :-)

Morgen staat er een wisselloop op het schema en zaterdag een lange duurloop van 22 km samen met stefke  . Zondag hebben we vrij gehouden om er eens op uit te trekken .

De centrum loop van Mol !!

Op zaterdag 28 augustus is het de centrum loop van Mol . Ik zou jullie dus allen ervoor willen uitnodigen hier aanwezig te zijn .

Meer info vind je hier http://www.vmol.be/wedstrijdWeg.asp?wedstrijd=centrum

20:52 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Hopelijk vond Femke het plezant, onze Siebe is in ieder geval al helemaal verkocht. Ik heb er niet echt een idee van hoe snel het ging, na 20km mocht het van mij wat sneller, had echt vermoeide benen, ik denk dat die lactaattesten er wel voor iets zullen tussenzitten. Vandaag genieten van een zalig rustdagje!

Gepost door: wendy | 13-08-10

Ik kan nog niets toezeggen voor centrumloop Mol, maar je kan nog ter plaatse inschrijven zeker ? de laatste tijd draait heel ons gezin precies rond mijn lopen en andere sportieve bewegingen. Ik ben ook nog een week naar Sevilla, dus ik ga zien hoe goed het hier verteerd wordt ;-) Iets van Kerk en Midden ,-)

Gepost door: kaat | 13-08-10

De commentaren zijn gesloten.