24-08-10

Dieeten/ trainen en appel cake bakken

Om deze maand een beetje te beschrijven , is het simpel te zeggen dat het heel druk geweest is ! Het trainen is niet altijd verlopen zoals ik het graag gewild had . Mijn gewicht swingde de pan uit , of beter gezegd uit mijn broek ! Schamen De motivatie was ook niet zo heel groot .....allee kortom , een bewogen maand . En komt erbij dat de kinderen thuis zijn en daar wil je er ook voor zijn . Het is nu anders om te gaan lopen terwijl de kinderen thuis zijn en ze alleen achter te laten . Als het school is hoef ik geen schuldgevoel hebben ! Ik voel me soms een beetje een egoist , als ik de kinderen , vooral ons Femke dan want ons Sanne die heeft me wel iets minder nodig he , als ik dan ga lopen en ze alleen achter laat . Dus heb ik hier en daar wel eens een training overgeslagen wat mij dan weer niet zo een goed gevoel geeft !

Maar vanaf nu zijn we toch goed op schema en het dieet begint ook zijn vruchten af te werpen . 1 kg is er al af ! Nog 4 te gaan !!

Dus hebben we gisteren maar een appel cake gebakken . Ons Femke zaagt me soms de oren van mijne kop om eens samen iets te bakken  .

bakken.JPG

bakken ..JPGGisteren heb ik nog een 18.5 km wisselloop in de benen gestoken ! 1 km loslopen tegen 6 min/km en 2 km tegen 5.30 min/km , dus vrij softie !!

Seffens naar de club voor afbeulende versnellingen ! Meer daar morgen over !!

 

 

 

 


17:59 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Nu had ik toch halveling verwacht om hier een uitstekend recept voor een uitstekende appelcake te vinden :-)

Gepost door: Sandy | 24-08-10

schitterende foto. Maar hé, waar blijft dat recept ?

Gepost door: kaat | 25-08-10

De commentaren zijn gesloten.