25-08-10

Nieuw parcour afgemeten !!

Gisteren stonde de wekelijkse versnellingen op het schema . Doordat de kinderen de hele dag thuis zijn , stel ik gemakkelijker de trainingen uit tot s'avonds om in de dag met hen toch wat leuks te doen . Volgende week zijn ze weer hele dagen op school , en vallen deze mogelijkheden weer weg !

Dus s'avonds naar de club waar ik al dadelijk snelle Wendy zag trainen . Ze staat er een beetje alleen voor omdat ze een andere marathon gekozen heeft dan ons , die een maand eerder door gaat . Ze is op deze manier wel niet alleen op de piste bezig , wat toch de sleur in dit soort trainingen breekt ! Ik dacht dat ze 10 x 1km aan het trainen was ! Ik ga er dus nu ook maar dadelijk bij vermelden dat ze niet meer met mijn schema's traint , maar met die van de club sinds een 3 weken  ! Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken omdat het iets is tussen mij en wendy die ik altijd een zeer toffe loopster gevonden heb en nog altijd vind ! Alle afspraken en belofte's die ik omtrent het lopen deed zijn uitgekomen en behaald door haar . Maar we hadden nog een paar doelen te behalen , plannen waren gesmeed , maar ik krijg er de kans niet voor om ze me te helpen behalen , en dat en alleen dat doet een beetje pijn ! Ik weet dat er nog wel mensen afhaakten van een schema , maar zoals jullie wel weten is ze een toppertje die de podium plaatsen op de marathon zal bestijgen . Dat is niet tegen te houden . En als dat dan kon met een schema van een boerke uit Mol ..........Maar goed , ze heeft een andere weg ingeslagen en zal me erbij ( moeten )neerleggen !! Ze heeft nu de beste marathon trainer van Belgie en zal met grote zekerheid haar doelen bereiken ! Dus ik wens ze via deze weg , nogmaals heel veel succes ! Ik blijf je dus altijd wel volgen , al blijf ik het spijtig vinden op deze manier !!

Voor mij stonden er 10 x 300 m op het schema tegen 22 sec/100 m . Dit ter voorbereiding op de centrum loop , nu zaterdag hier in Mol . Deze 10 km wedstrijd is de laatste uitspatting voor de marathon op 10 oktober . De laatste keer in het rood lopen ! Mijn doel ........om te bewijzen dat die lactaat test er naast zit met de voorspelling dat ik 42 min niet zal halen omdat mijn weerstand wel echt slecht zit nu !!

jogging.JPG

 

Vandaag ben ik een nieuwe omgeving gaan verkennen . 13 km tegen 5.15 min/km door de bossen ! Echt een geweldig mooi parcour !

Morgen een 15 km wisselloop ! 500 m traag en 500 m tegen 4.45 min/km .

En zondag staat er weer een duurloopje van een 25 km op het schema ! Heel rustig tegen 6 min/km ! Stefke is dan ook thuis van de vakantie , en als Wendy en benny mee loopt is de bende van Mol weer compleet !!

20:02 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Ik zal er zondag zijn Mario, en zaterdag natuurlijk ook, ik hoop dat je de lactaattesten verpulverd :D!!

Gepost door: wendy | 25-08-10

waar is die nieuwe omgeving precies?

Gepost door: Sandra | 25-08-10

Waar hede zite rondbraken? 'k kan het zo direct niet thuisbrengen....

Gepost door: wim | 26-08-10

De commentaren zijn gesloten.