28-08-10

Eindhoven ......ik kom eraan !!

Soms heb je gewoon eens een dag als deze nodig ! 

Na mijn 10 km wedstrijd in Geel , einde juni had ik grootse plannen om in Eindhoven naar de 3 u te lopen . Ik had van die onmogelijke voornemens , allee onmogelijk toch voor mij bleek achteraf . Ik zou mijn gewicht van 68 kg toen blijven behouden en ik hoopte op een super groot salade buffet in Kroatie . Maar het is me daar niet gelukt om overal af te blijven . De eerste dagen heb je zo iets van , ach 1 klein ijsje kan geen kwaad . Met het gevolg , na 1 komt 2 ......enz... met het gevolg dat ik eindigde op 4 weken bijna niks lopen op 72 kg.

Als je dan terug begint met een schema te trainen  , dan voel je aan jezelf dat het niet goed zit . Ik loopte moelijk , was dadelijk moe , en de goesting zakte in de schoenen . 14 dagen later stonder en lactaat teste gepland op de club , waar ik me voor ingeschreven had . De teste bleken slecht te zijn . Ik zou nog geen 42 min lopen op de 10 km . Dat te moeten horen vond ik er ietske overdreven ! Ik geloofde er niks van ! 

En dit heb ik vandaag bewezen . Ik liep de centrum loop , waar de afstand tot op een haartje juist is . Mijn doel was om wim te volgen . Die ging voor een pr van 41 min . Dus daar zou ik mijn karretje aanhangen en gewoon wat mee lopen . Maar ik kwam op kop te hangen en klokte de eerste km af  op 3.52 min/km . En mijn gevoel zij me dat ik precies niet zo snel liep . Ik kwam de eerste ronde , dus na 5 km door op 19.22 sec. gewoon nog erfkes volhouden !! Toch verloor ik de tweede helft een dikke halve minuut  

Ik kwam binnen op 39.37 min Geen pr. Maar het voeld toch goed aan na die teleurstellende uitslag !! Ze mogen de prullen bak in ! 

23:38 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Sommige mensen zouden de moed verliezen, maar jij, bewijst gewoon dat motivatie kracht is !

Gepost door: kaat | 29-08-10

lactaattesten zijn wel degelijk goed hoor , maar zijn maar een momentopname . Als ik er 1 laat doen vragen ze altijd 2 dagen ervoor goed te rusten .

Gepost door: roadrunnerke | 29-08-10

Proficiat Mario, mooie tijd heb je gelopen.

Gepost door: natalie | 29-08-10

Knappe tijd. En goed voor het vertrouwen. Vlammen in Eindhoven dus :)

Gepost door: Yves | 29-08-10

Prachtig gelopen hoor Mario! En nu alles op Eindhoven!

Gepost door: wendy | 30-08-10

Inderdaad, lactaattesten zijn goed maar is een momentopname en heeft veel te maken met de vorm van de dag. Moest je deze test een week later of 2weken later hebben afgenomen, dan zou het resultaat al heel anders zijn. Je kwam uit verlof, uw lichaam moest zich nog aanpassen aan de inspanningen. Ik denk dat deze test werd afgenomen op een slecht moment en mag in de prullenbak.

Gepost door: Kris Duhayon | 30-08-10

De commentaren zijn gesloten.