30-08-10

De motivatie is terug !!

Dat ik deze maand een paar ups en downs gekend heb , zal de trouwe lezer van mijn blog al wel gemerkt hebben . Met volle moed begon ik er terug aan na mijn vakantie , maar wat bleek mijn conditie echt slecht was . De plannen om in Eindhoven door te vlammen had ik al opgeborgen . Het gewicht dat me parten speelde , maakte deze beslissing ook makkelijker . Dus ik zou samen met stefke op't gemakske die marathon uitlopen . Ik begon stilletjes aan terug plezier te krijgen in het trainen , en dan waren er die lactaat testen met de gekende slechte uitslag die ik wel verwachte .

Weer een beetje in een dipje al laat ik dit niet vlug merken . Maar nu na de centrum loop met de gekende uitslag van 39.37 min , zie ik eindhoven weer helemaal zitten . Nog 6 weken goed trainen , nog een 4 kg afvallen en dan vlammen !! Of beter gezegd  , gewoon zeer goed mijn best doen ! Verdere voorspellingen doe ik nog niet ! 

Na Eindhoven ga ik de eerste 4 maanden alleen maar voor de korte afstand trainen . tussen de 5 en de 7 km . Ik wil deze afstand zeer vlot tegen 3.45 min/km kunnen lopen ! Daarna gaan we voor de 10 km . 

In Rotterdam volgend jaar wil ik een pr onder de 3 u !! Dus ge ziet de motivatie is er weer !!

Gisteren heb ik samen met stefke en Wendy een lange duurloop, gedaan . Wendy had er al 6 km op zitten toen ze bij mij aankwam , maar zag er nog heel frisjes uit ! We zijn richting sas 6 gelopen tot sas 8 gelopen  en langs de andere kant van het kanaal  terug .  Onderweg hebben we nog een vissen gezien die een enorme Karper gevangen had . Zo een 70 cm lang en dik dat die was . Het was lang geleden dat ik nog zoiets gezien had . Veel getetter , vooral deze keer Stefke , die het over zijn vakantie had die net achter de rug was . Na een kleine 25 km stonden we weer bij mij thuis , en wendy liep nog even verder , die had  nog 4 km te doen dacht ik .  

Vandaag ga ik rustig joggen ! Misschien dat ons Peggy mee gaat ? En morgen sta ik weer op de piste , en mogelijk al in de namiddag !! 

12:28 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Goed om te horen!!! Steffke ziet het ook al terug helemaal zitten! Die duurloop naar scherpenheuvel is inderdaad de 26ste september. Ik ga niet meer naar de nike shop kunnen gaan voor ons ma haar verlof, ik laat je iets weten wanneer ik ga, dat zal ergens half oktober zijn. Groetjes!!!

Gepost door: wendy | 30-08-10

HOPLAAAAA! zo kennen we je weer ! veel succes met de voorbereidingen

Gepost door: Katrien | 31-08-10

De commentaren zijn gesloten.