31-08-10

tempo loop van 15 km . Op " de " nieuwe locatie !!

De laatste dag van de school vakantie . Morgen begint in vele gezinnen weer het gewone patroon . De kinderen die weer vroeg uit hun moeten . Boterhammekes maken ! En s'avonds weer huiswerk maken , en voor de papa het nakijken ervan ! 

En voor mij wordt het ook weer een stuk gemakkelijker om te trainen . Niemand thuis en dan dadelijk lopen !! Gewoon geweldig vooruitzicht ! :-) Deze namiddag ben ik een 15 km aan 4.45 min/km gelopen . Het ging prima ! 

Ook heb ik nu een aantal mensen op dezelfde golflengte gekregen op het vlak van trainen . Ze gaan allen hetzelfde schema volgen , op de tempo's en kleine verschillen in afstanden ! Maar wel allen hetzelfde doel , op snelheid !! En vooral op de korte afstand die begint vanaf de 5 km ! Zelf ga ik dit ook doen en dat allemaal uiteindelijk voor de marathon van Rotterdam 2011 . Of voor anderen rond die periode voor een halve marathon ! Het doel is natuurlijk voor mij ......iedereen wordt sneller ! En ik ook hoop ik !! :-) 

Zelf ben ik ook bezig met de voorbereidingen van een jogging volgend jaar . Aanvragen doen , allee gewoon nog alle mogelijkheden bekijken om nu in't kort een datum vast te prikken . Want dit is ook een van de belangrijkste dingen , om die juist te kiezen . Er is altijd wel ergens een jogging , maar toch liever die dag niet in mijn buurt . Waarom haal ik dit weer op mijn nek ?

Ik heb dat altijd al eens willen doen ! Niet dat ik denk het beter te kunnen dan al veel gevestigde waarden binnen deze sector . Maar gewoon " het eens willen proberen " en dit met het oog om de eventuele opbrengst te schenken aan Brandwondenkids Mol ! Een organisatie die zich inzet voor kinderen met brandwonden . Om de kosten te drukken of voor ze een betere behandeling te kunnen aanbieden ! Want het is iets wat stukken van mensen kost deze behandelingen . Meer info over deze organisatie vind je op hun website hier onderaan . Ook het maken van de nieuwe schema's heeft al een aardig centje opgebracht en zal hierbij gevoegd worden dan .

Om de organisatie hiervan een beetje mogelijk te maken , komen deze mensen ook helpen aan de tap , of langs het parcour . Waar we dit laten doorgaan hou ik nog een beetje voor mezelf tot het definitief allemaal is vast gelegd . Maar naar mijn mening is de locatie echt een topper !! Het parcour uitstippelen is moeilijker dan ik dacht ! Het proberen van een juist rond getal van afstand te verkrijgen is niet simpel , maar als mijne garmin het juist opmeet , toch gelukt . Maar een deze dagen wordt alles nagemeten met een rolleke !!  

 

www.helpbrandwondenkids.be

Meer hierover de volgende weken !! Maar ik blijf bezig he !! 

 

22:01 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Ben heel benieuwd. En zal natuurlijk van de partij zijn als het enigszins lukt ! Chic inderdaad dat je dit doet. Maar 't is sterker dan uzelf : dingen voor anderen doen ;-)

Gepost door: kaat | 01-09-10

Je positieve ingesteld druipt terug van je blog! Veel succes met het uitbouwen van "je jogging" en met de verdere voorbereiding van je marathon.

Gepost door: Petra | 01-09-10

Dat zal pas een bloggersmeeting worden, amai!

Gepost door: Sandy | 01-09-10

Ik hoor het wel!!

Gepost door: Tiny | 01-09-10

Amaai dat wordt er eentje om zeker niet te missen. Ik zal langs mijne kant mijn uiterste best doen om er bij te kunnen zijn!!

Gepost door: Sven | 01-09-10

De commentaren zijn gesloten.