02-09-10

Genieten en nog eens genieten !!

Na een nachtje werken in mijn geval , een toerke gaan lopen ......wat kan een sporter zich meer wensen . Ja een goede gezondheid , maar meestal hangt dit toch allemaal een beetje samen he ! Een duurloop van 25 km , die tegen het einde aan een beetje sneller mocht zijn ! Het was een pure baan training . Niks of niks van zachte ondergrond belopen . Maar dit maakte dit toerke niet minder interessant . 

 

25,6 km.JPG
25.6 km ..JPG
De laatste 5 km gingen dus ietske sneller ! Dit geeft me een geweldig gevoel . Weten dat je al 20 km gelopen hebt , wat op dit moment nu redelijk ver is , en toch nog kunnen versnellen .
Morgen staat er een 8 km loslopen op met elke km 20/40 versnellen .
Ook weer een geweldige training , die veel te kort is !
Zaterdag dadelijk na het werk met stefke een duurloopke doen ! Zondag is het triatlon waar stefke aan mee doet en ik ga supporteren !! Als ik ons peggy toch tot daar krijg !!
Genieten jullie ook zo van het lopen ?

19:10 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

JA !

Gepost door: kaat | 02-09-10

Ja, toch wel! Vooral van de duurloopjes. Die duren al wat langer en dan is het toch iets meer genieten dan van bv. versnellingen.
Ik moet eind deze maand ook een duurloop van 25 km afleggen (mijn eerste op die afstand) maar ik heb bij mij in de buurt geen deftig traject om dit te doen. Misschien eens overwegen om aan uw kanten te komen trainen?

Gepost door: Sven | 03-09-10

Goed om te lezen dat er plezier is en genieten is ook wel zo belangrijk.
Groet rinus.

Gepost door: rinus | 03-09-10

Ja hoor! Zalig om zo helemaal alleen met je gedachten te zijn, al moet ik zeggen dat die training van straks niet genieten is (3X5km, brrrr), maar daar geniet ik dan weer van als ze gedaan is :D.

Gepost door: wendy | 04-09-10

De commentaren zijn gesloten.