09-09-10

We naderen Eindhoven !! Nog.....

Nog 5 weken trainen en dan staan we met onze rode bende weer naar jaarlijkse gewoonte , aan de start van de hele of halve marathon ! We kunnen dus nu wel stellen dat er velen serieus aan het trainen zijn om hun geplande doel te behalen . Ook heb ik weer kamers in optie genomen in het Eden Crown Hotel . Ik ga ervan uit dat na 5 jaar iedereen wel overtuigd is van de voordelen , en hoe geweldig dit weekeinde wel is ! Dus voor de late beslissers nog , .......er zijn nog kamers vrij , maar wacht hier niet te lang meer mee , en stuur me een mailtje . Dan geef ik je het inschrijf formulier waarmee je voordelig kan boeken . 

Ook hier in Mol word er nog stevig getraind . Deze week is er eentje van geweldig veel km . 144 km zou ik moeten hebben als het zondag middag is !! Vandaag ben ik dus dadelijk , of toch bijna dadelijk na het werk vertrokken om te lopen . Een tempo loop van 25 km stonden er op mijn schema . Het ging vlot , maar toch had ik de indruk dat ik het schema beter kon verwerken voor Utrecht dan nu ! 

25 km.JPG

25 km...JPG

Je merkt dat de eerste 20 km ong gelijk lopend waren . Op een paar sec na dan . Maar het verschil dat ik opliep tussen de 10 en de 15 km , had ik te danken aan een sanitaire stop , die ik te laat afdrukte . 

Volgend jaar organiseer ik een jogging !

 

Dit heb ik ooit nog eens aangekondigd , maar om bepaalde redenen is het nooit doorgegaan . Deze keer ben ik er al een tijdje aan bezig . Dwz. De juiste afspraken maken en de voor en nadelen afwegen . Maar de laatste dingen vallen nu in zijn plooien . De datum is nog niet helemaal vast gelegd maar zal één van de volgende weken vast gelegd worden . Er zullen ook een paar neven activiteiten georganiseerd worden om de tijd van de supporter aangenaam op te vullen . Dat ik dit niet alleen ga doen spreekt voor zich . Het idee is gelanseerd  door mij . Ik probeer zoveel mogelijk de organisatie naar mij toe te trekken . Tot nu toe is het nog altijd , ikke alleen geweest !

Dat ik dit niet voor eigen winst doe , zou iedereen al moeten weten . Ik zet me dit jaar in voor Brandwonden kids  Mol . Het spreekt voor zich dat ook zij hun steentje komen bijdragen . Vooral dan als seingevers en tappers . Ook hoop ik op de hulp van Vabco Mol te rekenen . Zij hebben toch redelijk veel ervaring in het opzetten van zoiets . Hun tips zijn goud waard , al mag er niet teveel van het originele idee afgeweken worden !! Het moet van mij blijven !! Daarom ga ik morgen samen met één van hen het parcour bekritiseren ! Waar gaat dit nu allemaal door ? 

Het is de locatie  die het vooral zal doen ! En dat die prachtig is , weet ik wel zeker ! Het gaat allemaal door in Mol-Postel . Ik heb daar een mooi snel parcour uitgestippeld van 6.2 km en 12.5 km en misschien nog een 2.5 km . Maar daar gaan we dus morgen over doorbomen !! Dit zijn de voorlopige afstanden gemeten met garmin , maar het wordt tot op de meter juist afgemeten met een rolleke ! het is 85 % autovrij en verhard . 15% bosweg , maar goed beloopbaar ! Omdat Postel tegen de Nederlandse grens ligt en het parcour op de grenslijn loopt , mogen we zeker niet vergeten om de Nederlanders hiervan op de hoogte te brengen en hun allen uitnodigen ! Maar dat zal zeker de volgende weken nog gebeuren als alles helemaal duidelijk is zodat we met de juiste info naar buiten kunnen komen !!  

Help !! 

 Ik zoek enkel nog de geschikte naam . 

* De Postel jogging !

* De A-Postel jogging ! 

* De Postelse Norbertijnen jogging ! 

* De Abdij jogging Postel !

Als ik toelating krijg zou de aankomst op de abdij zijn . Maar ik moet de vergadering van de Norbertijnen nog afwachten .Maar waarschijnlijk wel hoor !!  


16:53 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

A-posteljogging bekt goed en is heel origineel! Goed gevonden. Wel kans dat er een delegatie paters afkomen om aan de wedstrijd deel te nemen! :-)

Als de datum enigzins uitkomt hier thuis, wil ik komen helpen of lopen. Bij onze eigen jogging zit ik altijd aan de inschrijvingen, of sta ik aan de aankomst. Laat maar weten!

Gepost door: Sandy | 09-09-10

Als de juiste datum bekend is dan eens even bezien dat we met een groep naar jullie komen.
A-postel jogging zou goed kunnen.

Gepost door: Tiny | 09-09-10

evt A-Posteloop of Norbertijnenrun.
Mooi initiatief in elk geval!!!
Als de datum past kom k zeker af hoor

Gepost door: Bart | 10-09-10

Mooi initiatief, ik wil het best in de Nederlandse Kempen mee promoten, ik kom hier bij veel wedstrijden. De A-postel jogging vind ik een leuke naam. Ps nog succes met voorbereiden voor Eindhoven.

Gepost door: Frans | 10-09-10

De commentaren zijn gesloten.