11-09-10

straffe training !! De A-Postel jogging .....En weer een Hulplijn gevraagd !!

Ik ga eerst en vooral beginnen met de vele spontane mails en reactie's op de blog/facebook over de A-Postel jogging . Hulp werd er zo aangeboden !! Alvast bedankt hiervoor . En geloof me , indien nodig zal ik hier met veel plezier gebruik van maken . Maar laat me duidelijk zijn , ik zou jullie allen graag zien lopen in Postel ! De streefdatum voor alle juiste info te verzamelen en ermee naar buiten te komen is 20 sep. Tja als je zo ergens voor de eerste keer iets organiseert moet je alles afwegen . Navragen doen , zodat we geen mensen op hun tenen trappen ! Maar de waarschijnlijkste datum is 15 mei !! Zonder hindernissen wordt het die datum !! Omdat Postel zeker zo bekent is bij onze Nederlanders , kreeg ik al dadelijk hulp aangeboden om promotie te voeren in hun streek ! He gasten , ook dames ........Dit klinkt echt geweldig he !! Bedankt uit de grond van mijn hart !! Voor de slechte verstaanders :-) ....dat is heel diep vanbinnen he !! :-)

Maar nu roep ik terug een hulp lijn in ! De prijs is ook zo weer een belangrijk iets , wat een jogging aantrekkelijk maakt . Ik had al wel iets in mijn hoofd , maar wil nu even checken hoe jullie daar naar kijken ! Blijven jullie weg vanaf een bepaald bedrag , of komen jullie juist sneller als de prijs niet hoger ligt dan ......? Laat één ding duidelijk zijn , elke cent die erover schiet , tot het laatste kwartje gaan naar het goede doel !! En wie mij kent , weet dat het zo zal zijn !! Ook het geld van de de drank en ander vertier ! Maar de onkosten proberen we zo laag mogelijk te houden , maar dat die er zijn .....Ik draag zeker ook een serieuze bijdrage ! Dus de vraag !

Wat willen jullie betalen op een jogging die voor het eerst georganiseerd wordt ?  

Mijn trainingen dus nog !! Gisteren was het een rustdag , maar toch heb ik mijn loop schoenen aangetrokken om samen met Richard het parkoer te gaan bekijken  in Postel . En hij vond het goed tot zelfs zeer goed ! Een paar punten werden aangetoetst om zeker op te letten , en zo heb ik de visie van iemand met heel veel ervaring op dat vlak ! Hij heeft me beloofd om de aankomst met de uitslag op zich te nemen ! 

Het lopen ging er dus heel gemoedelijk aan toe en spijtig was het toerke maar een dikke 6 km want dit was beter dan een rustdag !! :-)  Vandaag was het anders kak !! Na een nachtje werken 1.30u slapen om dan naar het prinsenpark te rijden waar de Vabco een gelijkaardige training op hun schema had staan dan ik . 3 km in en uitlopen / 3 x 4 km tegen wedstrijd tempo met 5 min rust tussen . De echte snelle mannen waren al bezig en die mijn tempo liepen waren beperkt tot Heidy en ik dus . Heidy is de dame die een 30 km met me meegelopen heeft in Utrecht en nu ook weer super goed aan het trainen is ! 3.15 u -  3.20 u was ons streefdoel om te lopen . Moeilijk om op een bospad het tot op de sec. na juist te lopen . Maar de enige uitschieters die we maakten waren 4.14 min/km en 4.22 min/km . De rest lag er netjes tussen wat ons beiden zeer tevrede stemde ! Het gevoel dat ik had tijdens het lopen was echt geweldig . Ik had niet de indruk dat ik op een grens liep . Mijn ademhaling was goed onder controle dus ik zou nog sneller gekund hebben . Het laatste toerke moest mijn loopmakker een sanitaire stop maken . Dat is toch een gewoonte bij haar aan het worden . Ik zou bijna ze de bijnaam geven de " kakmadam " , maar dat heeft dan weer ook een andere betekenis die echt niet van toepassing is op haar ! :-) Een geweldige toffe dame waar ik nog veel steun zal aan hebben samen met stefke op onze marathon in Eindhoven !!

Ik wens nu iedereen nog heel veel loop plezier ! En denk eraan ...binnen 4 weken zitten we nu in Eindhoven . Voor ons eerst winkelen en om 19.00 u zie ik jullie allemaal weer aan het buffet in ons hotel !! Tot dan he !! Ik kijk ernaar uit !!   

13:16 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Mij maakt het niet uit wat de hoofdprijs is. We weten allemaal dat hoe hoger die prijs zal zijn, hoe minder er overschiet voor het goede doel. Daar komt nog eens bij dat ik hem toch niet zal winnen dus vind ik die hoofdprijs al veel minder belangrijk ;-)
Als ik kan dan zal ik er zeker zijn om hem mee te lopen en dan maakt het mij niet uit hoeveel de eerste 3 kunnen winnen of hoeveel het inschrijvingsgeld zal zijn. Ik zal er in ieder geval niet voor weg blijven want dit is een manier om jou te bedanken voor alle support die je ons allemaal geeft!!

En veel succes in Eindhoven. Ik zal er ook zijn voor de halve marathon dus ik hoop je ginder zeker eens te kunnen ontmoeten.

Gepost door: Sven | 11-09-10

hoi Mario,
ik ga eerlijk antwoorden op je vraag en nu even vergeten dat het jouw loop is of voor welk doel. Dus ik doe alsof ik de loop zie (en er niets van afweet) en wat ik van de prijs zou vinden ! Tot 8 euro vind ik te doen, meer dan 8 euro ga ik al veel kritischer kijken. Boven de 8 begin ik al meer verwachtingen te hebben inzake bevoorrading en surround. Die van Carrefour Running vind ik bijvoorbeeld echt duur, maar ik vind wel dat er heel wat tegenover staat. Ik zal die dan ook nooit omwille van de prijs laten. Voor de 'gewone' straatloop is 8 dus een beetje mijn maximum.

Natuurlijk ben ik ook van plan om op jouw loop mee te lopen en je te helpen. Ik denk dat dat bij die Norbertijnen wel gaat lukken. Dat is immers dezelfde congregatie als Averbode. En het is voor een goed doel....
Fantastisch dat je dit wil doen !

Gepost door: kaat | 11-09-10

hier in harelbeke tijdens het criterium is het standaard 7 euro. Ik denk als ge echt een wedstrijd wilt lopen dat de prijs er niet zoveel aan doet. Ge moet natuurlijk niet overdrijven hé.

Gepost door: roadrunnerke | 11-09-10

Godvermiljaardenondedju. Op 15 mei heb ik hier waarschijnlijk communiefeest van onze oudste.

Om op jouw vraag te antwoorden: 5 € inschrijving vind ik een normale prijs. Dat struikelt niemand over. 7 of 8 € wil ik ook nog geven als ik weet dat het voor het goede doel is.

Gepost door: Sandy | 11-09-10

Voor een eerste editie denk ik dat 5 euro een goeie richtprijs is, maar 7 à 8 euro zou ik ook nog betalen hoor.
VInd het trouwens een supertof initiatief Mario en 'k ga proberen er bij te zijn (maar rond die periode is 't altijd algemene vergadering van 't werk, hopelijk niet net dat weekend...).

Gepost door: Ruthje | 11-09-10

Hier in Nederland is € 5,- een normale prijs voor een jogging. Al weten de grote evenementen vlot € 10 te vragen, maar dan heb je over massalopen. Goede keus trouwens voor mei, ik vind dat in die periode er altijd een gebrek aan interessante joggings / wedstrijden is.

Gepost door: Frans | 11-09-10

Over de prijs heb ik hetzelfde idee als de rest, maar als je weet dat het naar een goed doel gaat dan heb je al direct de neiging om toch iets meer te willen geven, als podiumprijzen hoeft dat toch echt géén geld te zijn, misschien kan je wel een sponsor vinden die een bloemeke, of een postels biertje als podiumprijs wil schenken. Met geldprijzen dan ga je de snellere lopers aantrekken en zullen de tragere niet geneigd zijn om af te komen. Ik hoop dat je voorbereiding zo goed blijft lopen, er gaan weer mooie resultaten gelopen worden in Eindhoven.

Gepost door: wendy | 13-09-10

De commentaren zijn gesloten.