13-09-10

Een weekeinde van 48 km !!

Na de zware training van zaterdag , ging de zondag niet beter worden ! Om 6.30 u stond Stefke al voor mijn deur , en hij bracht de regen met zich mee ! De vest zonder mouwen nog snel gewisseld !! In de regen vertrokken voor een tochtje van 30 km ! Het voelde echt niet zo goed aan als de dag ervoor . Na een 2 km lopen hield de regen ermee op ! En ik maar zweten in die vest !! :-) We verkozen om de blauwe toer van Mol - bel - meerhout - hulsen - mol te lopen . En dit allemaal door de bossen ! Echt een geweldig mooi parcour ! Stefke had onder tussen de mond vol over zijn grote werkzaamheden thuis ! Alles verloopt niet zoals geplant en dat brengt voor hem de nodige stres mee ! Het was voor hem de eerste keer deze week dat hij eens echt ontspande ! Hij genoot er dan ook dubbel van !

Want duurlopen is toch elke keer een beetje genieten he ! Het tempo werd geleidelijk versneld zoals je hieronder op de tabel kan zien ! Maar blijft wel traag he !! Het schema dat ik nu volg , en de manier waarop , is krak hetzelfde als van utrecht ! Elke km zal gelopen worden !  En ook het gewicht hou ik netjes op peil ! Wat ik teveel afgevallen ben , eet ik rustig terug bij !!

Dus zat ik er niks mee in dat ons sanne en ons femke geen  smurfentaart moesten hebben . Dus heb ik ze helemaal alleen op gegeten ! Het was er maar één van 6 personen ! Dus het gewicht is terug op niveau ! :-)

Ja ja ......ik weet he wel , !! Ik had zeker 1 stuk moeten laten liggen he !! Nee , ik ben ook maar een mens , en de drang naar die taart was onweerstaanbaar !  Hoeveel moet ik nog afvallen ? Nog 2 kg , dus dat is niks meer he ! 

30 km.JPG

Zo sloot ik deze week af met 144 gelopen kilometers !! 

Nu vandaag maandag , heb ik dadelijk na het werk mijn sloegkes aangetrokken om een 14 km los te lopen tegen 6.45 min/km . Dit is echt plezant ! Ge loopt en wordt niks moe ! Dus we zijn de week goed begonnen !

Morgen is het en echte pittige training die ik ook weer dadelijk na het werk gan doen op de piste . 3 km in en uitlopen / 5 x ( 4 x 600 m tegen 24 sec/100 m met 1 min rust ) tussen de reeksen 5 min loslopen  ! Woensdag hier meer over ! Nu ga ik slapen om deze avond fit in de les te zitten !!  

21:15 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Jij maakt ons zo nieuwsgierig!!! Wat studeer je nu Mario!!!

Gepost door: wendy | 13-09-10

gynaecoloog !!

Gepost door: coach mario | 13-09-10

Haha!

Misschien een cursus "Hoe overleef ik een dag shoppen met mijn vrouw?" Of de cursus "Hoe ga ik om met mijn rebelse tiener?"
:-)

Gepost door: Sandy | 13-09-10

De commentaren zijn gesloten.