17-09-10

Eindhoven ......ik ben bijna klaar !!

Eindhoven , .......ik kom eraan !! En jullie ? Hoe zit het jullie allemaal ? Komen jullie ook ? Want ik heb gisteren eens navraag gedaan in het Eden crown hotel , hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn van diegene die ik in optie genomen heb ? Wel nog juist 4 kamers heb ik ter beschikking , en dat nog juist tot 23 september ! Dus nog vlug even de voordelen herhalen om toch nog de juiste beslissing te nemen .

* Een leuke stad om al vanaf zaterdag te vertoeven en je eens flink te laten gaan in de vele winkels !

* Op zaterdag avond een speciaal voor onze groep klaar gezet Marathon buffet , met zeer plezante mensen om je heen , aan een prijs van 17.5 € pp. Dus echt weinig geld voor wat je krijgt !!

* lage prijs voor de kamers die je tot zondag avond mag houden zodat douchen na de marathon op je kamer kan gebeuren , die op een 300 m van start een aankomst gelegen zijn ! De prijs ervan 95 € per kamer !! 

Dat zijn zowat de belangrijkste zaken die ik in mijn troeven kast zitten heb ! Dus wees snel om er nog gebruik van te maken ! We zijn nu op zaterdag avond met 29 mensen die deelnemen aan het buffet . Dus weer een geslaagd aantal , maar nog plaatsen vrij dus !!

Mijn trainingen verlopen op wieltjes !! Alles gaat zeer vlot , en elke training wordt gelopen ! Deze week zou ik op 135 km  moeten uitkomen , dus 10 km minder dan vorige week .Doeme toch !! :-)

Vandaag heb ik een kleine 20 km gelopen ! Rustig op't gemakske tegen 6 min/km met 1 blokje van 5 km aan marathon tempo ! Ik was naar het prinsenpark gelopen om twee redenen . Als eerste omdat dat parcourke echt wel mooi is en juist 20 km aangeeft . En de andere reden was , dat ons Femke er vandaag met haar klas naar toe fietste om er te leren over de natuur . En ik dacht van ze op deze manier eens te verassen . Maar het heeft niet mogen zijn . Ik kon ze niet vinden in dit grote park . Wel hun fietsen , maar dat was het dan . Na 1.55 u zat mijn training er weer op . 

Morgen ga ik wel mijn eigen schema een beetje aanpassen om toch naar de vabco te kunnen gaan . Mijn schema schreef voor van 3 km in en uitlopen en dan 2 x 5 km tegen marathon tempo met 5 min rust tussen ! Maar dit ga ik veranderen aan 3 km in en uitlopen en 10 km tegen 4.45 min/km . Is niet hetzelfde , maar zou ik daar iets trager gaan van lopen ? Het alleen lopen weegt soms nog het zwaarste door . En dat gebeurt ietske meer dan met de voorbereidingen van Utrecht . Stefke is grootse veranderingen aan het doen thuis en heeft ietske minder tijd om te trainen ! Maar die heeft ook minder training nodig ! Hij beschikt over talent dat ik minder heb !! Dus zullen we in eindhoven even sterk zijn en samen onze tijd verpulveren !! :-) NIET DUS  !! :-) 

Het gewicht is weer blijven stilstaan . 69.5 kg weeg ik op dit moment . Allee toch voor dat ik juist aan mijn frietjes begon ! Ik zie jullie nu al denken . Die eet frietjes als hij in voorbereiding zit voor een marathon ? Wel dat is iets wat ik niet oversla ! Elke week eet ik friet met stoofvlees . En elke week eet ik een gebakje in het weekeinde , om het goede voorbeeld te zijn aan de mensen die mij werk blijven geven !! :-) Voor de rest van de week eet ik vooral gezond !! Geen honger lijden , en zelfs veel eten , maar allemaal gezonde dingen zoals tomaten , 4 stukken  fruit per dag  , licht gekookte bloemkool en nog ander groenten . Vlees vermijd ik niet , maar ben wel gehalveerd in mijn portie !! En 3 x per week 4 gekookte eieren , allee het wit ervan !! Ben ik nu goed bezig ? Verbetering is altijd mogelijk . Maar slecht is dit zeker niet ! Daar ben ik vrijwel zeker van !!

Zondag staat 1 van mijn twee langste duurlopen gepland . 35 km genieten in de hele vroege uurtjes samen met stefke . En in de namiddag trekken we er samen met onze dames op uit ! Wij gaan met ons vier samen iets eten en wat bijkletsen , plannen maken en veel plezier maken hoop ik ! Volgende week begin ik met een rustdag . Maar vanaf dan loop ik 13 dagen na elkaar  . Niet altijd de grootste afstanden , maar de 200 km zullen ruimschoots overtroffen worden in die 13 dagen ! En dan staan we 1 week voor de marathon . Een week om te rusten , veel slapen en me mentaal op te laden !!

Begin nu weer niet dadelijk te denken die gaat voor een pr. Alleen al omdat ik veel km loop . Nee zeker niet de bedoeling ! Ik ga gewoon mijn best doen en hopen op een goed gevoel  . Is dat niet goed ...., dan schakel ik dadelijk over op gewoon uitlopen en veel lachen !!

Ik heb wel 1 belangrijk doel !! iets wat me deze keer moet lukken !! En dat is een geslaagde finich foto !! Dus ik ga proberen te lachen !! :-) Want ik krijg hier thuis altijd de comentear dat ik geweldig lelijk kijk als ik loop ! Dus bij deze doe ik een oproep !! Als ik aan de laatste 200 - 300 m bezig ben , dus voordat ik de fotograaf passeer , help mij aan het lachen !! Het zou mogelijk zijn dat ik het weeral vergeet !!  

 

20:26 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Oei oei, ik denk dat ze in Eindhoven nieuwe asfalt gaan moeten leggen nadat jij er bent over gevlogen, veel succes verder!!!

Gepost door: wendy | 17-09-10

De commentaren zijn gesloten.