18-09-10

Een mooie training met de club !

Deze morgen was ik om 7 u thuis van het werk en ben vrij wel dadelijk op de zetel gaan liggen . Om 8.15 u maakte ons Peggy me wakker om naar de training te vertrekken . We zouden nog eens samen naar het prinsenpark gaan trainen . De training die op hun schema stond , kwam wel niet helemaal overeen met wat ik in gedachte had , maar met de nodige aanpassing moet het wel lukken . Er was veel volk , maar toch bleef de groep die rond mijn tempo liep redelijk beperkt . Alleen was er Heidy nog , waar ik ook vorige week mee samen liep , die was er maar die had een volledige andere training in gedachte . 3 km in en uitlopen en dan 10 x 500 m tegen 4.05 min/km . Dat paste nog beter en voor haar ook dat ik mee liep , want anders was ze alleen aan het trainen . Dus wij met z'n twee hebben deze prachtige training afgewerkt en liepen bijna juist van tempo . Het was in de bossen en enkel elke 500 m aangegeven . Dus het vertrek en de aankomst wisten we , maar de tussen tijden zoals op de piste waar ge elke 100 m toch een beetje je tempo kan controleren en bijsturen , was er niet . Maar meer dan 5 sec wijkten we niet af , en dus toch redelijk goed !

Ons Peggy heeft al 2 dagen last van keelpijn . Maar toegeven om thuis te blijven en en beetje de trainingen te ontzien .....nee hoor ! Ze is nu overgeschakeld naar 4 trainingen per week . En dit voor de laatste 3 weken dan in aanloop naar de have marathon van eindhoven . Ze zegt er niet veel over , maar ik vermoed dat ze er een lap op gaat geven  samen met haar loop maatje  Greet ! 

Morgen staat Stefke hier om 6.30 u op de stoep voor een duurloop van 35 km of toch een dikke 3.15 u lopen . Ik kijk er nu al naar uit om eraan te beginnen !

En nu gaan we een wandeling maken , al begint de vermoeidheid nu toe te nemen !  

13:26 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.