23-09-10

We zijn terug online !!

Ik ben er dus een tijdje ongewild tussen uit geweest . De computer had zijne beste tijd gekend en begon dit ook meer en meer te laten merken ! Plotse uitvallen , ........Allee , het zat niet goed ! Ik heb me dus in de winkel een nieuw modelleke laten aansmeren . Het zou veel sneller zijn en veel meer opslag ruimte !! 

Maar goed , we zijn wel blijven trainen he ! Om alles kort en snel door te lopen .

* zondag heb ik samen met stefke 34 km gelopen in de vroege uurtjes ! Het ging vlotjes en deden de laatste 4 km nog tegen 4.45 min/km !! De mentale opkikkers !! :-) Ook zijn we die zondag samen met onze vrouwkes uit gaan eten ! Lekker en zeer gezellig was dat ! Dus moge er nog vele herhalingen volgen !! 

*Maandag was rustdag ! En dat hek ik ook letterlijk gedaan , al was het maar om s'avonds in de les , fris voor de juf te zitten !! 

*Dinsdag waren het versnellingen dat mijn schema aangaf . 3 km in en uitlopen gevlgd door 10 x 1 km tegen 4.20 min/km !! Het marathon tempo dat ik voor ogen heb !! 

* Woensdag trok ik er dadelijk na het werk erop uit voor een toerke van 16 km tegen 4.45 min/km . Allee het was een wisselloop die dat als gemiddelde aangaf !! 1 km loslopen en 3 km tegen 4.30 min/km !! Ging ook zeer vlotjes !! 

* Vandaag , donderdag was het andere kak !! Mijn benen begonnen de vele kilometers toch te voelen ! Ik heb efkes getwijfeld om te vertrekken ! Maar het mooie weer lokte me naar buiten met de gedachte , probeer dan toch teminste !! En de eerste kilometer heb ik de hele tijd gedacht , ik draai terug en ga in mijne zetel liggen . Maar toen ik afklokte en merkte dat ik tegen 5.20 min/km liep , dacht ik , manneke dat is veel te rap !! Op gevoel zou ik gedacht hebben dat ik 6.30 min/km liep ......dus een meevaller , en zo waren we vertrokken om toch mijn geplande duurloop van 27 km te volbrengen aan een gemiddelde snelheid van 5.29 min/km . Ook hier hebben de laatste 4 km weer flink het gemiddelde omhoog ge trokken  . :-)

Na het lopen heb ik samen met ons Peggy het eerste worsten brood dat bij ons weer gebakken wordt in aanloop naar de winter , opgegeten ! Een dubbel nog wel !! Ik weet niet of er lezers zijn die naar dat kook programma met Peter Goossens kijken ? Awel vorige week waren ze bij een slager Kop en pensen aan het maken ! Die slager is net over ons gelegen ! Wij zijn zelfs nog even in beeld geweest !! Die slager heeft naar onze mening het beste gehakt ! Niet teveel vet erin , zodat de worst mooi groot blijft en niet , of bijna niet krimpt tijdens het bakken !! 

Daarna hebben we nog een 6 km gewandeld ! Peggy had verlof , dus daar moet van geproffiteerd worden he !! En daarna mocht ik mijn speeltje gaan halen , waar ik nu nog mee bezig ben !! :-) 

* Morgen gaan we 15 km loslopen tegen 6.30 min/km 

*Zaterdag 3 km in en uitlopen . 3 x 5 km tegen marathontempo  !!

*Zondag 35 km samen genieten met stefke !! 

 

De A - Postel Jogging !!

De datum is vast gelegd op 15 Mei 2011. Dus noteer deze alvast in jullie agenda ! Ik ga hier nog wel eens een blogje aan wijden , maar dat zal niet voor vandaag zijn  !! 

 

Mails die tussen nu en 14 dagen geleden verstuurd zijn naar mij en nog niet beantwoord zijn , zijn mogelijk verloren gegaan !! Dus gelieve die gewoon nog eens te versturen !! 

19:57 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.