24-09-10

De trainingen beginnen te wegen !!

Nog 2 weken trainen en dan is het zo ver . De marathon van eindhoven !! Al vele keren ben ik hier geweest , maar nog maar 1 keer liep ik er door . En dat doorlopen was toen nog goed voor een pr van 3.18 u . Dat is nu 5 jaar geleden ! Daarna heb ik er telkens iemand gehaast , waar ik ook elke keer van genoot ! Zeker te mogen vast stellen dat ze ook telkens hun doel bereikten . Nu de manier waarop ik dat aanpakte , wat en hoe dat ook moge zijn :-) , heeft het zover gebracht dat ik nu niemand moest hazen . Dus loop ik dit jaar nog maar eens voor mezelf ! 

Ik heb al verscheidene vragen gekregen wat mijn planning is in eindhoven . Ga je voor de 3 u ? Hoe snel ga je starten ? .........

Wel ik ga even vlug mijn planning toelichten ! Er is geen planning !! :-) Of toch een beetje ?  Tuurlijk !!  Ik heb geen tijd voor ogen ! Gewoon mijn best doen ! We hebben een leuk groepke om mee te vertrekken . Ong. hetzelfde als in Utrecht . Stefke , Heidy , Benny , en ikke . Het plan is om tegen 4.20 - 4.25 min/km te starten . Daarna zou ik eventueel als het gevoel goed zit , nog versnellen . Heidy heeft zeker dezelfde plannen en zal me zeker niet alleen laten gaan ! Ik hoop echt dat het ons lukt . De tijd die ik in het possitiefste geval voor ogen heb .....gewoon een pr. en 3.02 u zou mooi zijn ! Maar het meest zekere plan is starten aan het opgegeven tempo en dit proberen vol te houden en dan nog een goed gevoel hebben ! Met als 3.15 u als max tijd !! Alles daar tussen is eigenlijk goed !!

Vandaag heb ik wat losgelopen ! Geen horloge mee ! Maar ik heb 1.25 u gelopen . En echt heel traag !!

Hieronder nog het planneke waar ik gisteren gezeten heb !

 

28 km.jpg

 

 

 

21:37 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

zo spannend! volgens mij zit een PR er echt wel in!!!

Gepost door: Jess | 24-09-10

Eindhoven is een snel parcours hé en je hebt een supergoeie voorbereiding gehad! Nu nog de ideale weersomstandigheden en dan heb je dat PR te pakken!

Gepost door: Ruthje | 24-09-10

Het jaar dat ik er mijn Pr liep in Eindhoven, liep ik aan een tempo van 4'15 op de kop.. bang om iets sneller te gaan.. Soms moet je echt gokken en goed jezelf "voelen" hoe het gaat tijdens de eerste meters.. Dit jaar wil ik starten aan 4'10 per km en dit zo lang mogelijk vasthouden.. het kan dus goed of slecht uitkomen.. misschien haal jij me nog in voor de aankomst...

Gepost door: Vincent | 25-09-10

De commentaren zijn gesloten.