25-09-10

A - Postel jogging op 15 mei !!

Awel se , ik ben er voor 90 % door voor de jogging !  Zo iets voor de eerste keer organiseren op een locatie waar dit nog niet of toch de laatste 20 jaar niet gebeurde , vraagt veel navraag werk ! Mag dit of dat ? Maar de grote lijnen liggen vast . De details zullen nog verder verwerkt worden de volgende maanden . Niet dat ik dar elke dag mee bezig ben hoor . Er zijn dingen die je toch pas de laatste weken kan doen . 

Wat weten we al wel ! 

Op 15 mei is er in Mol Postel de eerste editie van de A - Postel jogging . Een naam die gekozen werd door de meerderheid hier op de blog . Ik zelf vond die ook de beste !!

De afstanden zijn 2.5 km  7 km  14 km met perfecte km aanduiding !!  

Het vertrek is in de Abdijlaan om 14.00 u 

Inschrijven kan vanaf 12.30 u in de kantine van Postel sport aan de prijs van 5 €.

Douchen en de tombola zijn ook in Postel sport  .

 

De grote troeven die deze jogging zo bizonder maakt , is vooral de prachtige locatie ! Een wonder mooi parcour die rond de abdij zal starten , langs een herdenking monument loopt , waar een vlieger neer storte onder de tweede wereld oorlog . Hier zal een drank post staan om jullie eraan te herinneren  . Verder verloopt het tussen velden en bossen op de grens van Belgie en Nederland . Dus ik verwacht hier zeker ook onze noorder buren . De aankomst is nog niet verzekerd , maar zou normaal gezien op de abdij zelf zijn  , wat echt prachtig is !! 

De opbrengst gaat volledig naar brandwondenkidsmol ! Een goed doel , waar ik me dit jaar voor inzet . Alle info over dit doel kan je op hun website bekijken . . http://www.helpbrandwondenkids.be/

 Ik hoop dat jullie hier massaal aan deelnemen en mee reclame maken ! Velen zijn onder een club . Dus probeer deze datum op de kalender van de club te zetten ! Ook ga ik folders door mailen  , die je dan bij je club en op plaatselijke joggings kan leggen ! Het enige dat je dan moet doen , ze af printen en mee nemen  !

Mag ik op jullie rekenen ?

jogging ...JPG

 

 

 

20:59 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Wauw, ik kijk er al naar uit hoor!!!!

Gepost door: Wendy | 25-09-10

Joepie ! Welke afstanden ? Ben benieuwd ! Staat al in mijn agenda (jaja, ik heb er al één tot eind 2011 !)
knap van je dat je dit wil organiseren !

Gepost door: kaat | 25-09-10

oeie, de afstanden stonden erbij, te snel gelezen ! Ben blijven hangen bij dat mooie landschap !

Gepost door: kaat | 25-09-10

Ik ga er bij ons eens wat werk van maken.

Gepost door: Tiny | 25-09-10

De datum staat gereserveerd in mijn agenda! Als ik dan niet op reis ben die periode, kom ik normaal gezien zeker meelopen! Tof initiatief Mario!

Gepost door: Dave | 26-09-10

Blijft een prachtig initiatief! Op mij kun je rekenen qua reclame...

Gepost door: Frans | 27-09-10

ik probeer ook af te komen en stuur maar een stapel flyers, ik leg ze hier dan ook in de sporthal!

Gepost door: Ruthje | 28-09-10

Stel dat je 75lopers bijéén krijg dan mag je al tevreden zijn voor een eerste keer. Dan zijn 3 afstanden om uit te kiezen teveel. Gemiddeld 25 lopers per afstand is niet veel. Ik denk (heb zelf al iets georganiseert) dat je onderschat wat er bij komt kijken.

Gepost door: Filiep | 30-09-10

Stel dat je 75lopers bijéén krijg dan mag je al tevreden zijn voor een eerste keer. Dan zijn 3 afstanden om uit te kiezen teveel. Gemiddeld 25 lopers per afstand is niet veel. Ik denk (heb zelf al iets georganiseert) dat je onderschat wat er bij komt kijken.

Gepost door: Filiep | 30-09-10

De commentaren zijn gesloten.