28-09-10

De laatste trainingen !!

Ik ga dit blogje al dadelijk beginnen , met een dank woordje . Een dank woordje in de richting van de prachtige voorstellen om de jogging op 15 mei , mee te promoten . Bedankt he mannekes ! Ik ga deze week de mailtjes met een pamfletje , rond sturen . Maar zoals jullie zelf wel weten is de beste reclame de mond reclame ! Praat erover , schrijf het op jullie blogje , probeer jullie club te overhalen , of de club bij jullie in de buurt , om hier naar toe te trekken ! Iedereen kent Postel toch ? Zo niet .... is het zeker een aanrader om het hele gezin mee te brengen en er de mooie abdij te bezoeken , gecombineerd met een mooie wandeling op aangeven paden .  De jogging verloopt ook over deze paden die volledig autovrij zijn ! Een gezellige drukte is het hier ook altijd ! Het postels bier met een blokje postelse kaas moet zeker geproefd worden , na het lopen  en zal aanwezig zijn !! De afstanden zullen juist aangeven worden !! 

Zo hebben jullie een beetje info om deze jogging te promoten ! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De trainingen deze week hebben wel redelijk wat tijd opgeslorpt . De zwaarste 10 dagen zijn bezig ! Zo deden Stefke en ik zondag een duurloop van 35 km , in de vroege ochtend uurtjes . Vabco Mol had nogtans ook een prachtig toerke naar scherpenheuvel . Echt geweldig georganiseerd is dit . En super gezellig  ! Maar als ons Peggy moet werken , is de tijd dat de kinderen alleen zitten wel een beetje te lang . Zeker bij stefke die met hetzelfde probleem zit . Dus vullen wij mekaar goed aan , en lopen zeer vroeg in de ochtend , als alles en iedereen nog slaapt , ons toerke . In tegenstelling tot de week ervoor , ging het nu voor stefke echt geweldig goed . Hij heeft zich zelf overtuigd dat zonder drank lopen , of toch te weinig drank , niet mogelijk is . Deze keer was hij voorzien en alles verliep zeer vlotjes . Ook bij mij ........ik ben veel te positief . Alles verloopt te goed ! Zo goed dat de gedachten naar een slechte dag in eindhoven zelf gaan ! Maar terwijl we zo samen lopen , dan is alles zeer positief . We tetteren de hele weg door en beleven 3 zalige ontspannen uurtjes ! Hieronder nog een tabelleke en het kaartje van ons toerke . 

35 km..jpg

35 km.jpg

Vandaag stonden er 12 x 1 km tegen marathon tempo of ietske sneller op schema . Ik had ook weer afgesproken met stefke om ze in de namiddag samen te doen . En dit verliep geweldig ! De tempo's werden zeer strak gehouden tussen de 4.15 - 4.20 min/km . Het ging vlotjes , en zeker toen we het gezelfschap kregen van een bende schoolkinderen , die hun turnles hier kregen . 20 min lopen , en zo veel mogelijk rondjes lopen was hun opdracht . Ik heb het al eens geschreven , maar de conditie van hen is triestig , op een paar na . Dit breekt zo een beetje de sleur van dit soort training .

Morgen staan er 20 km wisselloop op het schema . 1 km loslopen en 4 km tegen 4.45 min/km   Hopelijk blijf  het een beetje droog !! 

 


20:16 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Het einde is in zicht! Hopelijk valt het weer wat mee op 10/10

Gepost door: Wendy | 28-09-10

De commentaren zijn gesloten.