30-09-10

De zin was er niet !! Maar.......

Gisteren stond er een wisselloop van 20 km op mijn schema . 1 km loslopen en 4 km aan 4.30 - 4.45 min/km . Een zeer plezante training waar ik altijd met volle goesting aan begin . De bedoeling van deze training is toch een beetje aan je tempo te werken , maar onder de 2.5 mmol grens te blijven . Dus boven je marathon tempo ! De combinatie van traag en snel te lopen is echt zeer plezant om te doen ! Je loopt zeer comfortabel ,en  word nooit echt moe ! Het was zo weer echt een training waar ik van genoten heb .  Ik was hiervoor naar sas 6 gelopen en dan naar sas 7 . Daar waren ze de ophaalbrug aan het inpakken . Allee zo zei de vader van mijne baas die ik daar tegen kwam met de fiets . Ze gaan herschilderen of zoiets !! Vandaar verliep de tocht verder naar millegem , sluis ginderbuiten en weer naar mol . Juist 20.6 km . 

wissellloop 20 km.jpg


Vandaag kwam ik om 9 u thuis en had de hele nacht mijn grootse plannen aan het verkondigen geweest . Mijne baas had de dag ervoor 26 km gefietst en ik kon het maar niet laten om te zeggen dat ik dat seffens ga lopen ! :-) Precies of wat hij doet niks is ! Maar dat heeft zo zijn plagende redenen , die ik nu niet ga opsommen ! Maar eens ik thuis was , kreeg ik echt zo een kote gevoel ! Voor niks goesting , ........jawel om te gaan slapen ! Een beetje getreuzeld tot ik van 2 slavendrijvers te horen kreeg dat ik niet moest zagen en vertrekken ! :-) En ik dacht dat ik altijd een beetje begrijpend over kwam tegenover hen ? Maar bedankt hiervoor ! Ik had ne schot onder mijn kont nodig , want nog voor ik de eerste km erop zitten had was het genieten al begonnen ! Het tempo was de eerste km wel echt traag 5.55 min/km . Maar , en dan ?? Dan zou ik zeker een 15 min langer kunnen genieten . :-)  Ik liep naar het prinsenpark waar ik terplaatsen 2 toerkes van 3 km deed en 1 toerke van 6 km , + dan nog 8 km heen en terug . Ik had bij thuis komst 28.5 km erop zitten . En er een super gevoel aan overgehouden . 

Morgen staat er ook een training gepland van 12 km . Maar die ga ik schrappen  ! Morgen rustdag !! Op vrijdag moet ik s'avonds alweer terug beginnen werken . En dat vreet aan je ! En zeker als ik dan op zaterdag morgen een zware training moet afwerken die ééns zo belangrijk is . Die wil ik niet missen , en ik wil die zeker lopen met een goed gevoel !

Het hotel in Eindhoven !!

De reserveringen onder de webloglopers  is afgesloten . Nog 3 kamers had ik over die nu terug vrij gegeven zijn . Ook het buffet zit vol ! Al dacht ik dat we vorig jaar met 3 mensen  meer waren ! Maar daar zal het niet op steken  ! We hebben weer een mooie groep mensen samen gebracht die allen één zelfde passie hebben , namelijk lopen . Sterke verhalen , tips zullen weer naar boven komen . Plannen worden gesmeed en tactieken besproken om op zondag 10/10/10 de marathon van het jaar te lopen . Allen voor een pr. of om te genieten . We zitten ook weer allen samen achteraan in het restaurant , dat aparte hoekje voor ons alleen !  

Een beetje iets praktisch afspreken voor de mensen die pas op zondag zullen toekomen en ons niet willen missen . De plaats van afspraak behouden we zoals elk jaar het zelfde . De parkeer garage aan de aankomst tussen 9.30 u en 10 u  , waar je je sportzak of andere zaken nog kan afgeven die je dadelijk na de aankomst nodig hebt . Dus het is echt niet nodig om eerst te gaan douchen . je kan dus perfect iets droog's in een tas steken om na aankomst aan te trekken en dan nog even de wedstrijd te volgen en je makkers aan te moedigen   . Er is ook veel lekkrs te verkrijgen om je eerste honger op te vullen ! Dus een klein beetje geld is ook altijd handig . 

Ik wil jullie allen , zowel de webloglopers , als mensen die een schema van mij krijgen ,  en mijn clubgenoten van Vabco-Mol , heel veel succes wensen ! 

18:46 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ow shit, ik heb nog niet geboekt voor het buffet!! :( Mijn schuld want ik ben niet gaan terug zoeken naar je bericht hieromtrent of dit nu moest of niet. Van de kamers wist ik het maar dat is niet nodig wegens slaapplaats bij familie.

Kan het nog denk je voor het buffet zaterdagavond?

Gepost door: Gert | 30-09-10

Eindhoven komt zoooo dichtbij, spannend zeg! Veel succes nog de laatste week.

Gepost door: Wendy | 30-09-10

Ik ga in ieder geval mijn best doen om op tijd aan de parkeer garage te geraken. Ik kom wel niet alleen dus ik moet een beetje zien dat we er op tijd geraken. In ieder geval nog veel succes met de laatste trainingen en vooral ook ginder natuurlijk. Het zou echt heel tof zijn om jullie eens in het echt te zien!

Oh ja, ivm die geen goesting: dat is graag gedaan, ik ga er van uit dat jij hetzelfde zou gedaan hebben :-D

Gepost door: Sven | 30-09-10

Awel, toen ik jouw schema van 4x/week lopen volgde, zat er ook altijd één wisselloop bij, en die vond ik (bijna) even leuk om te doen als de trage duurlopen. Ik verschoot er altijd van dat je op zo'n korte tijd zoveel km's in de benen had zitten. Je kreeg geen tijd voor verveling, en echt moe werd je ook niet. Ideaal, gewoonweg!

Gepost door: Sandy | 30-09-10

De commentaren zijn gesloten.