15-10-10

Effe snel nog !!

Deze week zou een recup week moeten zijn na een marathon gelopen te hebben . Maar als ge ons peggy kent ........., de uitgestelde klusjes kwamen op maandag al opdagen ! Dikke chit dacht ik ! Roepen Maar belofte maakt schuld , dus zijn we ere dadelijk aan begonnen . Het was deze keer de kamer van ons femke die een opknap beurt moest krijgen . Wat ze vorig jaar nog mooi vond , en nog altijd mee in de wolken was , is plots kinderachtig !

Papa , wilde gij mijn kamer niet schilderen , en die prinsessen van de muur doen ? Ze gaan me uitlachen als er een vriendinnetje op mijn kamer komt . Seg maar gij zijt toch nog maar 10 jaar he ? Toen speelde ik nog dat ik zorro was  en cowboy en indiaantje .........En die barbie's mogen ook weg ! 

Zijn ze nu echt zoveel vroeger groot ? Onder tussen is de kamer af ! Ik vind ze heel mooi op wat kleine mankementjes na ! Tja , ik ben nu eenmaal bakker en geen schilder ! 

Het trainen is ook weer begonnen . Gisteren mijn eerste kilometers gedaan . En die gingen zeer soepel . Er werd een nieuw parcourke voorgesteld om de voorlopige drukte op het oude te vermijden . Veiligheid voor en grote groep heeft voorrang he . 

De marathon verslagen werden nog eens uit de doeken gedaan en er waren zeer mooie resultaten geboekt op de club ! Echt voor hen allen ( en ze zllen dat zelf wel weten wie ) een dikke proficiat ! Er is natuurlijk ook een andere zijden van het succes . De mensen die ferm op hunne duvel gekregen hebben . Zei die de man met de hamer mogen inkaderen thuis ( ik ben eraan begonnen ) , dat was toch de grootste groep . Waaraan ligt dit  ? Wie zal het zeggen ?  Aan de schema's van Vabco zal het zeker niet liggen ! Al zal het ultieme schema nooit gevonden worden . Ligt het dan aan de mensen zelf ? Dat is ook wel heel gemakkelijk om als oorzaak op te geven . Ik ken er genoeg die het schema van de club of een schema dat ik gemaakt heb , voor 90 % volgen , maar toch een ferm pattat gekregen hebben . Ik persoonlijk hecht er geen geloof aan , dat er een schema bestaat , van gelijk welke trainer , hoe groot zijn naam ook mag zijn , dat een garantie bied op succes tijdens een marathon ! Met nadruk op marathon ! 

Een marathon zit gewoon vol geheimen , verassingen en die worden altijd nadien opgelost door de betweters ! Het belangrijkste is dat we er telkens uit leren zodat we ooit tot een super dag komen waar we onszelf eens overtreffen ! En die dag komt er voor iedereen ! Het belangrijkste is dat je blijft geloven in jezelf , en je schema . De rest vult zich wel aan !! 

Deze week heb ik nog 2 trainingen gepland , zaterdag en zondag . Stefke hing al aan de tel. voor de zondagse duurloop !  Volgende week beginnen we terug echt te trainen !! De zilvermeer loop op 6 nov. is mijn eerste uitdaging !! 

11:56 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Mario,

Misschien moet je samen met mij je trainingsdagboek eens overlopen, dan kan ik je vertellen welke fouten je allemaal maakt, want jij hebt het talent om al lang onder de 3 uur te lopen, er zitten dus duidelijk grove fouten in je voorbereiding.

Groetjes,

Jos

Gepost door: Jos Wouters | 15-10-10

Tja, vreemd zo een marathon, in onze groep waren er zelfs die altijd samen getraind hadden, de ene deed het keigoe en de andere komt de man tegen, zelfs Wim met heel zijn hydradatie onderzoek is hem tegengekomen, heel vreemd!

Gepost door: Wendy | 16-10-10

De commentaren zijn gesloten.