17-10-10

1 week na de marathon !

Een week geleden stonden we nu nog voor de grote dag waar we toch een aantal weken ferm mee bezig geweest zijn , namelijk het trainen naar een pr. op de marathon . Ik vermoed dat ik omstreeks dit uur toen op de wc zat Schamen . Ik wil maar zeggen , dat ik toen nog een ferm brokske zenuwen had . Maar nu 1 week later praten we al over de toekomst plannen .

Zo hadden ik en stefke daarjuist ook weer een duurloopje gelopen . bijna 13 km tegen een gemiddelde van 5.45 min/km . Voor stefke zijn eerste kilometers , voor mij mijn tweede toerke deze week . We kunnen vast stellen , dat de marathon verteerd is , en we weer vollop kunnen trainen naar de korte snelle wedstrijden . Iets waar ik nu weer enorm naar uit kijk .

Ik heb deze week toch weer redelijk wat mooie mailtjes gekregen van mensen die toch tevrede waren over hun schema en het resultaat  . Er waren ook een aantal mensen die natuurlijk niet hun beoogde tijd gehaald hebben , maar ze waren toch ferm in de minderheid . Mijn mailbox zit weer vol met nog te maken schema's , bijna niemand haakt af , integendeel zelfs . Bedankt mensen voor al jullie vertrouwen  

4.jpg

 

 

 

 

 

 

09:45 Gepost door marathonmanneke in Algemeen, sport, Vrije tijd | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Bedankt voor het nieuwe schema Mario! En bedankt dat je je vrije tijd er wil in steken om niet alleen mijn schema maar al die vele schema's in elkaar te boksen en op te volgen!!

Gepost door: SvenM | 17-10-10

De commentaren zijn gesloten.