19-10-10

Te laat!!

Gisteren , maandag zijn er s'avonds altijd de avond lessen die ik volg . En dan moet ik door de dag gaan slapen . Dus een echte rustdag zoals het schema voorschrijft . Maar dan heb ik na de lessen maar 2 uurtjes meer voor te slapen en dan moet ik gaan werken . Tot gisteren is dit altijd goed verlopen . Maar deze nacht toen ik moest opstaan om 00.30 u werd ik hevig wakker geschud om  1.05 u door ons Peggy . Ge zijt te laat en Louis is al aan het bellen op je gsm . Dat is echt niet prettig wakker worden . Half suf naar de bakker gefietst , zonder eten , drinken ........Allee 20 min te laat op het werk is nu geen ramp he ! Zolang dat meer geen gewoonte wordt ! 

Na het werk ben ik ook dadelijk gaan slapen ipv. te gaan trainen . Dus moest er deze avond nog getraind worden . Ik had zelf wel iets ander op mijn schema staan maar veel verschil zat er niet tussen met wat erop de club getraind werd , dus hebben we alles samen met de clubmakkers getraind . Zeer leuk  met leuke babbels . Ook de training was plezant . 2 km in en uitlopen . en dan versnellingen ( 50 m snel 50 m rust 100 m snel 50 m rust , 150 m snel en 400 m loslopen .) Zo 10 reeksen !!

Deze week heb ik nog plannen om de garage te verven  . Maar daarover heb ik nog niks tegen ons peggy gezegd zodat ze er zeker iet over begint te zagen indien mijn goesting moest omslaan . :-) Maar ik heb nog wel heel wat kleine werkjes te doen die ik op eigen tempo en goesting wil afwerken deze winter ! Eens ik eraan begin is het altijd verder doen tot het gedaan is . Nooit half werk ! 

Ook heb ik nog enkele wedstrijd plannetjes . de cross der jongeren in westerlo zal mijn eerste uitdaging zijn . 4 km door vlammen ! Een echte tijd heb ik niet voor ogen ! Maar onder de 4 min/km moet kunnen ! En dit is binnen twee weken . Nog een weekje later , op 6 nov. zal ik op het zilvermeer de 5 km lopen . Deze afstand is haar juist en zal er wel naar een tijd gestreefd worden .

Dus ik zou jullie allen willen uitnodigen op 6 nov. op het zilvermeer !!  

21:07 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.