24-10-10

Help ik heb een loop dipje !!

Hoe komt het ? wat heb ik ? Wanneer houd het op ? Heeft iedereen er last van  ? 

Wel ik heb al niet meer gelopen van donderdag . Totaal geen goesting ! Nogtans ging het donderdag heel goed . Ik genoot van elke meter , zoals ik dat eigenlijk altijd doe . tegen mijn zin lopen doe ik normaal nooit . Dat is dus ook de reden dat het nu al van donderdag geleden is dat ik mijn schoenen nog aangedaan heb . Vrijdag was het de wekelijkse rustdag . Dus heb ik tot nu toe nog altijd maar 1 training gemist , als ik vandaag nog zou vertrekken . Maar meestal heb ik op zondag mijn duurloopje er al opzitten om dit uur . Maar mijne maar stefke , heeft weer last van zijne rug en moet ,noodgedwongen passen om te lopen . Hij heeft alle reden om in een dipje te zitten terwijl ik alles mee heb om er echt voor te gaan . Maar , ........de goesting is er niet . Ik kan geen enkele reden bedenken . Ik zou kunnen gaan zoeken naar verklaringen maar die kloppen toch meestal niet ! 

Benny had nog gevraagd om vandaag mee te gaan lopen in Olmen  . De start zou om 10 u zijn . Maar dit past echt niet in mijn schema en zou een beetje te vroeg zijn en ik heb totaal geen goesting Wenkbrauw ophalen . 

Ook ben ik deze week nog bezig geweest met de jogging . Komt meer bij kijken dan ik vermoede , maar met volle goesting ben ik ermee bezig ! Toch zijn er weer mensen die stokken in de wielen komen steken . 2 maanden geleden had ik een afspaak gemaakt rond de huur van de kantine waar alles zou doorgaan . 100 € zou me dat kosten , en hij zou nog proberen om de prijs nog wat te drukken omdat het toch voor een goed doel was , en dan nog van Mol zelf . Nu gisteren avond kwam die man nog eens langs met het nieuws dat ze het er nog eens over gehad hebben en dat de prijs geen 100 € zal zijn , maar 300 € . Naar eigen zeggen was dat buiten zijne wil , en kon hij er niet veel aan doen . Hij zou vandaag nog eens mensen erover aanpraten en me terug bellen . Maar hij vreesde ervoor . 1 ding is zeker , ik betaal geen 300 € . De meeste kosten draag ik zelf , om nadien er terug uit te halen en de winst door te storten naar brandwondenkids . Maar ik moet toch een ruime zekerheid hebben op winst , al is het maar 50 € , al reken ik op veel meer ! Stoer I doe dit niet alleen voor een goed doel te steunen , maar ook voor mezelf . Het organiseren van een jogging . Maar meer hierover zal de volgende dagen wel volgen ! het parcour dat ik morgen wilde indienen op de gemeente is dit hieronder .

a-postel jogging.jpg

Ook begin ik weer aan de zomer te denken . Lachen Als het slechte weer de kop opsteekt dan rijzen mijn gedachten weer naar zon en strand . Gaan we op vakantie of niet ? dat is nu een vraag die me nog nooit bezig gehouden heeft . Het antwoord is altijd heel simpel ......ja tuurlijk !! Maar met een dochter die 16 gaat worden , en altijd graag meegegaan heeft , maar nu toch af en toe twijfelt omdat ze toch andere dingen ook graag doet . Op vakantie zou ze veel liever lang aan het zwembad blijven liggen ipv. hele dagen erop uit trekken  . Alleen achter blijven hebben we nog niet toegestaan . Thuis natuurlijk wel , maar op vakantie ......wij zijn misschien te bang en te voorzichtig . Of toch niet ? 

En daar bij heeft ze nu een vriendje , al bijna 1.5 maand , en dan begint het , mag hij mee ? Dan zeg ik 1600 km met 3 op een achterbank , dat gaat niet ! Maar dan ook nog , ze is dan nog maar 16 he ! Thuis blijven voor 14 dagen is uitgesloten . Dan hebben wij geen huis meer ! Mijn zus vroeger heeft toen ze dat voor de eerste keer mocht , de grootste fuif gegeven van de straat en is nog niet overtroffen denk ik . 30 mensen lagen te slapen over het hele huis .Met alle gevolgen vandien !  Dat wil ik niet meemaken . Dus het is mee gaan of bij de bomma blijven , maar daar moet zij dan nog over nadenken ! 

Dus nu ben ik een beetje in de vakantie foto's aan het kijken , en dan pas zie je hoe groot onze kinderen geworden zijn op een paar jaar . 3 jaar geleden gingen we naar Salou , een vakantie die super was en weer door mijn hoofd flitst om nog eens over te doen . Gewoon voor de kinderen die het daar nog altijd over hebben . Zeker ons femke ! 

salou 2007.jpg

Dit was in Salou 2007 ! Het kind merk je nog altijd op in een foto !! Knipogen

kroatie 2010.jpg

Kroatie 2010 ! Het verschil is toch duidelijk merkbaar he ! 

2010 kroatie.jpg

Ik ga me nog een beetje verder opkrikken aan de mooie foto's om mogelijk daarna een toerke te gaan lopen ! Ik moet mij toch ergens mee kunnen opladen he !! 

10:03 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Voor je dit gelezen hebt heb je alweer gelopen, jou kennende ! En als het niet zo is, zal er geen nacht overgaan ;-)

Gepost door: kaat | 24-10-10

In plaats van jezelf naar je voeten te geven omdat je geen goesting hebt, kan je er ook voor kiezen om gewoon eens toe te geven aan het gevoel. Het is toch maar menselijk dat je niet ALTIJD goesting hebt om je schema te volgen? Geef jezelf een paar dagen looprust en gegarandeerd dat je na een week staat te springen om te mogen lopen.
De boog kan nu eenmaal niet altijd gespannen staan. Dat geldt voor alles, voor ons werk, maar ook voor onze sport.

En als na die week de goesting nog niet terug is, kom ik je hoogstpersoonlijk uit je zetel sjotten. Afgesproken?

Gepost door: Sandy | 24-10-10

lol we wisselen elkaar af; als jij vollenbak aant lopen bent, heb ik geen goesting en nu ik weer super hard geniet van het lopen, zit jij in een dipje? het enige wat mij helpt is gewoon gaan. meestal mijn ipod opladen met leuke nieuwe cd's, eens naar een nieuw parcours rijden met de auto ofzo en gaaaaaaaaaan :-)

Gepost door: Jess | 24-10-10

Ik vind het zelf heel erg dat ik niet kan lopen en ik vrees dat het van lange duur gaat worden.Als ik kan ga ik terug met de fiets mee rijden voor toch iets te kunnen doen.Dat ik morgen ga werken is nog een twijfel geval .Ik ga nog eens goed moeten luisteren en zoeken naar een goeie specialist.

Gepost door: stefke | 24-10-10

Komaan hé niet opgeven.
Hopelijk blijft je dipje niet lang meer duren.
Ik kan het geloven dat het zwaar is om een wedstrijd in te richten... Dit heeft mijn oom ook nog gedaan. Er komt héél wat bij te kijken.
Groetjes Layla

Gepost door: layla | 24-10-10

die goesting zal wel vlug terug komen hé...iedereen geeft dit wel eens.

Gepost door: natalie | 25-10-10

De commentaren zijn gesloten.