26-10-10

Genoten van het lopen na 4 dagen rust !

Het was geleden dan vorige week donderdag dat ik mijn loop schoenen nog aangedaan had . Wat ik had ? Dat ik het begot niet weet , maar gewoon geen goesting om te lopen . En ik heb er gewoon aan toe gegeven . Vandaag toen ik nog bij de bakker aan het werken was  , had ik al besloten om dadelijk te vertrekken naar de piste , zonder éérst de computer op te zetten . Want dat ding houd me soms ook langer thuis dan me achteraf lief is .  

Toch moest er eerst nog langs de winkel gereden worden voor ik thuis was , en toen begon ik heteerste al verkeerd te doen . Ge computer stond op en hield me toch een half uurtje bezig . Maar wel nuttig bezig !! :-)

Daarna naar de piste na ik een 3 km heel traag opgewarmd had . Mannekes dat deed deugd . Die frisse wind die op de fiets als ik naar het werk rij , altijd als koude aanvoelt , voelde nu echt zalig aan . genieten was het ! Op de piste aangekomen dacht ik , ik ga het rustig houden , wnat na 4 dagen zal het wel pijn doen die versnellingen  Maar zonder me te forceren liep ik  10 x 100 m in 22 sec. en als ik niet oplette iets sneller zelfs . Daarna 1 km loslopen en weer 10 x 200 m tegen 22 sec/100 m . En ook deze gingen echt geweldig .

Nog een 3 km uitgelopen en dus een 12 km in totaal gelopen schat ik . Garmin blijft altijd thuis als ik op de piste ga trainen .

Daarna een echt warm bad met relax olie of zoiets in ( gekregen van mijn kinderen ) en na een klein uurtje ontspannen kwam ons peggy thuis van het werk en hebben we samen een pistoleke gegeten en een tasje koffie gedronken .Echt gezellig zo met ons tweetjes nu de kinderen nog op school waren . Toch na twee happen van mijne pistole , krak mijn gebit in twee stukken . Verrast Dus zit ik hier nu zonder eetkamer bovenaan . Maar seffens mag ik het al terug gaan halen bij de tand technieker , dus veel zullen er met mij niet hoeven te lachen . Tong uitsteken   

Ons Femke , een straffe spaarder , heeft na een lange periode genoeg geld gespaard om een laptop te kopen . Morgen dus naar de winkel ! Ons Sanne .........diegene met een gat in haar handen krult haar neus nu al op ! Ik hoop dat ze hier nu toch eens uit leert dat een centje sparen ook beloond word . 

18:06 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

lol zo ziet ge maar, de goesting komt vanzelf terug; niks forceren :-)

Gepost door: Jess | 26-10-10

Dan hebben we elkaar net gemist denk ik, persoonlijk vond ik,het toch wel friskes deze morgen. Knap van Femke om zo,te sparen, ik moest altijd een lening vragen, of 3keer op een dag de auto,wassen :).

Gepost door: Wendy | 26-10-10

mario ik ben toch al beter en ik denk dat ik zondag mee kan lopen.Ik bel nog wel.

Gepost door: stefke | 27-10-10

De commentaren zijn gesloten.