28-10-10

genieten met ons peggy !!

Ik kreeg nu al dadelijk commentaar op die titel van ons peggy . Ze heeft het weer zalle , dat door denken . Ik had toen wel staan , " genieten van ons peggy " . Maar wat ik bedoel is gewoon dat ik met haar samen ben gaan lopen . Een 10 km genieten van een zacht herfst weertje . 

Ze heeft bijna een zeer drukke werk periode afgesloten . Nog 1 dag werken en dan heeft ze er 10 na elkaar gewerkt . Dus ze verdient zeker een weekeindje rust . Vandaag had ik ze verlost van een beetje poetswerk en dat gaf ons de kans om samen nog eens te gaan lopen . Niet naar de club , maar al een uurtje vroeger vertrokken . Dat gaf ons het voordeel dat het nog redelijk licht was . We hebben tegen 6.50 min/km gelopen  met elke km een 2 x 20/40 versnelling  . Het ging echt van een leie dakje . We gaan vlammen nu zondag op de 4 km van de cross de jongeren .  

Een weekje later is het de zilvermeer loop . Ook hier kies ik voor de kortste afstand . Wat dat gaat geven is me echt een raadsel . Ik heb vorige week een 4 dagen gebrost met het lopen , en dan nu al op punt zijn , zou wel straf zijn . . 

 

 

 

20:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

blijven genieten ;-)

Gepost door: kaat | 28-10-10

Ik verschiet van niks meer ;).

Gepost door: Wendy | 29-10-10

De commentaren zijn gesloten.