03-11-10

herfst vakantie !!

Voor de kinderen is het alweer vakantie . Dat is voor de ouders weer tijd om de plannen bij te sturen . Wij moeten wel werken ! Al weten ze dat niet altijd . Ik kwam vandaag thuis terwijl zij nog in hun bed lagen .  Peggy was ook al werken . Dadelijk kwam ons femke naar beneden , met de woorden . Papa gij zijt ook al wakker ? Goed geslapen ?  

Om door de grond te zakken ! :-) 

Het trainen moet dan ook altijd een beetje ingepast worden . Ik laat ons femke niet graag alleen achter . En ons Sanne die moet ik ook altijd niet vragen . Nu ze een vriendje heeft zijn haar dagen ook te kort . Maar gisteren kwam ik van het werk en ben ik dadelijk naar de piste getrokken om er mijn versnellingen te doen . 10 x 300 m tegen 22 sec/100 m met 100 m rust . Een zeer korte training , maar daarom niet minder plezant . Het zijn allemaal trouwens korte trainingen nu . max. 1.15 u loop ik nu als duurloop of beter gezegd 12 km . Dit allemaal in het teken van de korte wedstrijden , zoals nu zaterdag hier op het zilvermeer te mol . Ik zou zeggen , kom zeker af . Het is een parcour van 2.5 km , heel juist afgemeten . En er zijn 2 afstanden te lopen , de 5  -  10  km . Alles op een verhard parcour . Ook is er elk jaar een mooie prijzen tafel ! Edith heeft er al eens een fototoestel gewonnen !! Dus allemaal tot zaterdag om 15 u aan de start !! 

Vandaag ben ik met ons femke naar het zwembad van Geel gereden . Ze had ook een vriendinnetje mee zodat ik gespaard bleef van mee in het water te gaan . Dus had ik nog een paar uurtjes de trijd om mijn huiswerk te maken . Alles bijschrijven , samen vattingen  maken ! Maar ook de krant lezen ! Dus ik heb mijne tijd nuttig doorgebracht .

En nu zit ik hier met een slaap kop , das ben ik verplicht il te gaan slapen  

19:15 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

ik kom af en breng o.m. een klein supporterke mee (die niet mee gaat lopen hoor). Ik vrees wel een rampzalige wedstrijd voor mezelf wegens gebrek aan training, 't zal dus voor de gezelligheid worden :-) tot zaterdag!!

Gepost door: Ruthje | 04-11-10

De commentaren zijn gesloten.