11-11-10

Vrouwen zijn de baas !! Ik MOEST naar de dokter !!

Gisteren avond had ik na mijn tweede toerke lopen van die dag , een afspraak bij de neus - keel - oorarts . Ik zit al een maand of 4 met bloed slijmen . Zowel uit de mond als uit de neus . Ik maak me daar niet zo veel drukte over en heb er ook geen last van . Nergens pijn op een lichte verkoudheid na dan die al eens opkomt het hele jaar door . Geneesmiddelen neem ik bijna nooit in , zeker niet voor een hoestje .

Nu kreeg ons peggy dat onlangs in de mot , dat ik bloed ophaalde en dan begint bij haar de ergste dingen door het hoofd te spelen . Dus werd ik verplicht om naar de huisarts te gaan , en die schreef een briefje voor longfoto's . Ik had de indruk dat hij het ook allemaal overdreven vond , maar ook als getrouwde man weet hij hoe vrouwen kunnen zijn ! Knipogen De uitslag .......niks op te zien !! 

Nu nog een maand later of toch al 4 maanden is het nog niks beter  . Dus gisteren probeerde ik bij die neus......arts binnen te geraken op de vrije consultatie en zelfs een uur voor dat hij zou beginnen zat de wachtzaal al afgeladen vol . Dus heb ik een afspraak gemaakt op 23 nov. Maar de uitslag zal zijn vermoed ik , een klein wondje op de luchtwegen dat slecht geneest . Niks ergs dus en weer wat tijd verdaan die ik beter had besteed aan een toerke lopen ! 

Vandaag dus ook weer heel vroeg uit mijn bed . Kon niet meer slapen om 5 u en ben dus al opgestaan . Om 6 u kwam het verlossende berichtje van stefke , dat hij om 6.30 u bij ons zou zijn en mee ging lopen . ja gisteren avond toen ik hem belde twijfelde hij nog hard . Het zou gaan regenen en de schrik dat hij daarvan smelt overheerste zodat hij het mij nog zou laten weten . 

Het was echt zalig om te lopen . Een licht windje , geen regen , 2 graden ......met de juiste kledij heeft dit allemaal geen enkel vat op je . Dus heel veel aantrekken is de boodschap ? Of toch weer niet ? 

Dus wat trek ik met dit weer aan ? 

Een goede raad , trek nooit heel veel aan ! Een heel belangrijk kledingstuk is een degelijke windvest ! Eentje die voldoende ademt . Dus ik had 

* een lange loopbroek aan !! 

* een loop t-shirt dat ook weer niet te dik is , met lange mouwen .

* Een windvest van acics , die het grootste hulp middel is om de koude voor te blijven . Het geeft op zich geen warmte omdat het vrij dun is . Maar warmte krijg je van je eigen lichaam wel terwijl je loopt , maar het is de wind die je koude zou kunnen bezorgen , doordat hij op je natte loop kleren blaast en zo je lichaam afkoelt  . 

* Loopschoenen natuurlijk en nog altijd dunne loop sokken . 

Stefke had handschoenen  aan , maar zelfs hij trok die na een paar minuten uit .

Hoe meer kleren je aan hebt , hoe meer je zweet en dus hoe kouder je het krijgt !!

Seffens trekken we naar Eindhoven  . Een beetje rondhangen , eens eten , ..........winkelen , kort gezegd een dagje genieten . En deze avond nog een beetje trainen !!  joepie !!

ochtend loopje.jpg

 Toch een luxe he , zo een dagje extra verlof ? Of zijn jullie dit al gewoon ? 

 

10:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

ik voel me dik in mijn lange loopbroek:( maar als ik wil gaan lopen, met dit weer moet ik wel denk oooh... geniet ervan in Eindhoven... en een beetje verlofdagen zo tussendoor zoals dit weekend...heerlijk...

Gepost door: Sandra | 11-11-10

Ik geef uw vrouw gelijk (uiteraard zelf vrouw zijnde ;-)); beter eens laten nakijken; is het niks, dan is het alleen een beetje van je vrije tijd dat je kwijt bent... Er is nog tijd genoeg om te lopen hé...
Dit gezegd zijnde: veel plezier in Eindhoven!

Gepost door: sandra | 11-11-10

Peggy heeft toch gelijk hoor dat je dat eens laat onderzoeken. 't Is misschien maar een gesprongen aderke, maar kan evengoed een chronische sinusitis zijn en dat kan soms wel heel vervelende vormen aannemen hé.
Veel fun in Eindhoven in ieder geval!!!

Gepost door: Ruthje | 11-11-10

De commentaren zijn gesloten.