12-11-10

Het karakter is terug !!

Werken en lopen , het is toch altijd niet evident dat dit vlekkeloos samen gaat . We mogen het zo graag doen als we willen , maar in mijn geval en ik denk dat dit bij anderen ook soms wel van toepassing is , vraagt het toch redelijk wat karakter . De ene periode gaat het vanzelf en op andere tijdstippen is het toch op karakter om te vertrekken aan je loop tochtje .

Nu een 10 dagen geleden had ik zo een periode waar ik het zeer moeilijk kon op brengen om mijn trainingen te volbrengen  . Maar ik kan nu met zekerheid zeggen dat dit achter de rug is . Vandaag was ik nog geen 5 min thuis of ik had mijn loop spullen al aan . Het was echt uitwaaien vandaag . 13 km gelopen tegen 5.15 min/km . Soms ietske te snel , maar de wind speelde hier wel een grote rol in . Na een kort douchke ben ik gaan slapen .

Morgen na het werk staat er nog een training met de club geplant in het prinsenpark . Hopelijk blijft de regen nog wat weg .

Zondag zal het weer een loopje worden in de vroege uurtjes  samen met stefke . En tegen de middag verwachten we vriendjes uit gent . Lekker eten , babbelen staan op het menu ! Was het al maar zondag .

1.jpg

 Voor de meeste is het al weekeinde ! Ik ga seffens nog 1 nachtje werken ! Klinkt mogelijk raar, maar ik heb er zin in !! 

19:44 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Ja, het is waar. Werken en lopen is niet altijd vanzelfsprekend.Sommige periodes heb ik er ook last van.Ik denk dan eens terug aan de positieve dingen die het lopen mij schenken,: een gezond lichaam en geest.

Gepost door: peterus | 13-11-10

De commentaren zijn gesloten.