14-11-10

doorweekt !!

Nat ben ik geworden .....natter kon niet ! 

Deze morgen stond ik om 5.30 u al aan het raam te kijken hoe het weer er vandaag uitzag . Regen was het enige dat ik kon vast stellen . Ik zoun tegen 6.30 u bij stefke moeten zijn , maar had er echt geen zin om , om mij zo helemaal te laten doorweken . 

Ik kwam beneden en al dadelijk ging mijn gsm. Een bericht van stefke ! Het eerste wat ik dacht , was dat stefke net als ik het niet zag zitten om door de regen te lopen . Kon ik lekker zeggen dat hij ne platte is ! :-) Maar wa schrijft die zot . De regen valt nogal mee . Ik ben dus al wakker en je kan afkomen als je wil .  Hij weet dat ik toch altijd veel te vroeg op sta . 

Dus ik maar in mijn loop broek gesprongen en naar hem toe gereden . En eerlijk gezegd , regende het niet zo hard toen we vertrokken bij hem thuis . natuurlijk was het pikke donker , maar onze hoofdlampjes laten het elke week toe om op een veilige manier over de straten de scheuren . We waren weer goed aan het praten wat ons de regen deed vergeten . Tot we plots met onze voeten in het water stonden . De eerste meter denkt ge dat het ne grote plas is en loopt ge nog door . Maar als ge zo een 15 cm water hebt op een fietspad , waar niet dadelijk een einde in zicht van is ........terug gedraaid en over het wegdek gelopen . Koud dat het aanvoelde aan onze voeten , en dan zo bij elke stap die je zet dat er precies ne platte scheet uit onze schoenen kwam .

We hedden zo een km of 5 gelopen , dus we waren half weg , begon het een stuk harder te regenen . Stefke besefte dat hij beter dat bericht niet had gestuurd en ferm in zijne nest was blijven liggen .  :-)

Toen we uiteindelijk thuis waren bij hem , kon het ons eigenlijk niks mee schelen of het nu hard of stil regende ...........elke druppel viel precies op ons bloot vel . Het was douchen in openlucht .

Stefke ging zijn bus shampo helen en buiten verder douchen zij hij . Het zou gek zijn om nu boven het bad te vullen als het hier er zo maar gratis uit de lucht valt . :-) 

Bezoek uit gent !!

Na lang wachten en uitstellen hebben we eindelijk tot een datum kunnen komen om de vriendjes uit Gent , Maarten en Julie nog eens uit te nodigen . We hebben mekaar nog veel te vertellen en bij te praten . En via mail weet je oppervlakkig alles een beetje , maar ik doe dat zelf niet zo graag hele verhalen neer pennen . Het is gewoon teveel om zo van elkaar op de hoogte te blijven . Dus bij een lekker etentje , een flinke wandeling die waarschijnlijk in het water zal vallen , en om af te sluiten een stukje gebak bij ons thuis zal de dag weer veel te snel voorbij vliegen . 

Nu de kroost wakker maken , want ons Peggy is net terug van de winkel voor het ontbijt !! 

09:40 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Gisteren versnellingen gedaan in het prinsenpark, die ook stilaan op een prinsenvijver begint te lijken, maar het ging goed en dan kan de regen je niks schelen hé. Ik ga straks nog een toertje doen, van bij ons mama terug naar huis. Heb al gezien dat Jullie niet komt, dus het zal een culinair dagje worden ten huize dekkers ;). Groetjes

Gepost door: Wendy | 14-11-10

Je hebt gelijk als ik had geweten dat het nog harder ging regenen dan had ik in mijne nest blijven liggen. Maar ik denk dan,het zal wel minderen na zoooo veeel regen. Nu heb ik toch weer een goed gevoel met die training.Hopelijk zijn de auto zetels niet te nat geworden.

Gepost door: stefke | 14-11-10

De commentaren zijn gesloten.