21-11-10

Lang geleden , maar....

Mijn vorige postje hier is net een week geleden . Toen was het een natte zondags loop . Deze week werd het een koude zondags loop . Dat het weer stilletjes aan overhelt  naar de winter zal iedereen al wel gemerkt hebben . De handschoenen zijn terug boven gehaald , net als de sjaal . Het winteroffensief is ingezet . Deze week had ik echt een zeer rustige trainingsweek gepland in tegenstelling tot vorige week . Ik had namelijk een cross gepland dit weekeinde . Een korte snelle cross in Arendonk . Dus zag er mijn week zo uit.

* Maandag rustdag. 

* Dinsdag heb ik netjes mijn versnellingen afgewerkt op de piste , samen met ons peggy . Wel natuurlijk ander tempo's , maar we waren toch een beetje samen bezig he . Alhoewel het toen echt mistig was . Ik kon haar niet zien lopen aan de andere kant van de piste , zoveel mist hing er ! 

* Woensdag werd er ook gerust .

* Donderdag had ik een tempo loopje gepland , maar dat is niet doorgegaan door simpelweg het ontbreken van het nodige karakter !! 

* vrijdag heb ik samen met ons peggy een kein toerke losgelopen . Ong. 5 - 6 km met af en toe een versnelling van 20/40 

* zaterdag had ons peggy een wedstrijdje op het oog en zou ik eventueel meelopen . Maar weer gooide haar werk roet in het eten . Dus werd er niet gelopen . 

* Ook vandaag zal mijn wedsrijdje niet door gaan omdat ze hoogst waarschijnlijk weer pas om 14.30 u thuis is . En de start is om 15.00 u . Als het echt moet , haal ik het nog net , maar op die gespannen gestreste manier van start gaan , daar hou ik niet echt van ! 

Maar er is dus wel gelopen . Deze morgen weer afgesproken met stefke , en een duurloopje van 12 km gedaan tegen 5.30 min/km . Echt zalig om te lopen onder de temperatuur van 1 graad ! 

Straks ga ik nog eens met ons peggy meelopen ......en dat is echt genieten ! 

Volgende week staan er weer wat meer trainingen gepland . Maar ook andere dingen nemen een hele brok van tijd in beslag , dus zal er hier en daar weer wel wat aangepast worden . 

10:40 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Mario
Wat bedoel je met een versnelling 20/40 ?
Bij mij is het lage seizoen bezig 3 tot4 keer in de week en aan een rustig tempo
1 keer probeer ik heuveltraining in te bouwen,
met het oog op de Leopoldslopen, waar je bij deze uitgenodigd bent.
Op 08/01/2011 in Watervliet.
groetjes RonKIng

Gepost door: RonKIng | 21-11-10

De commentaren zijn gesloten.