24-11-10

Het dak valt op mijn hoofd / verjaardag van ons femke !!

Twee totaal verschillende onderwerpen in 1 blogje  .

 

20.jpg

De  tiende verjaardag van ons femke zit er weer aan te komen . Nu zaterdag is het zover ......ik word een tiener zegt ze ! Tong uitsteken Krijg ik dan een gsm ? Mag ik dan alleen naar huis komen van school ? Ik ben toch al groot nu ? ! 1 ding is hier wel zeker van , .......op mijn 10 jaar was ik nog veel meer kind dan de tien jarigen van nu . Ze worden veel te snel groot en onze maatschappij duwt hen precies in die richting . We verwachten zoveel van onze kinderen dat kind blijven bijna niet meer kan .

Maar vandaag hebben ze zich toch nog eens echt geamuseerd als kinderen . Ze gaf een verjaardag feestje in het zwembad van Geel . Vorig jaar ontdekten we deze nieuwe locatie en dit jaar wilde ze het weer overdoen . Een uurtje of 3 zwemmen met haar 6 beste vriendinnen om daarna in een lekkere pannenkoek te vliegen . Ze straalt en glundert ...........je ziet ze genieten ! Meer moet het niet zijn .

 

15.jpg

 

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

Het was een geslaagd feestje vond ons Femke !

Zelf heb ik gisteren ook een domper gekregen ! Ik heb al een tijdje last van bij het snuiten van de neus , dat er bloed bij zit . In eerste instantie erger je je daar niet aan en denk je aan een gesprongen bloedvat . Toch na een 2 maand heb ik dit eens gemeld aan de dokter die toen bij ons langs kwam voor ons Sanne die ziek was . Hij keek in de neus , mond ......allee de gewone rim ram van een huisdokter . Hij merkte niks abnormaal op , maar stuurde me voor zekerheid naar het ziekenhuis voor een longfoto te laten maken . Niks aan de hand zegden ze me . Wat ik ook al dacht . 

Maar op hoog aandringen van ons Peggy wilde die nu dat ik naar de neus-keel-oorarts ging om daar eens wat dieper op de neus en luchtwegen te kijken . Want nog altijd had ik elke dag het nodige bloed in mijn zakdoek zitten . Poliepen of ontstoken sinussen waren de eerste gedachten van mij dat hij zou zeggen . Maar het lijkt op iets anders ! 

Ik heb een gezwel in mijn neus . Het woord kanker is niet gebruikt . Maar hij wil een scan laten maken om te zien hoe groot en of er uitzaaiingen zijn van het gezwel . En op 3 dec. even in slaap om een biotoptie te nemen om het te onderzoeken of het goed of kwaadaardig , en wat de oorzaak is . 

Dus mijn wereld is gisteren wel even op z'n kop gezet ! Ik heb gisteren wel op face-bok gezet dat ik niet vooruit ga lopen op de zaken . Niet te negatief ingesteld zijn , en dingen dadelijk van de ergste kant bekijken .

Ik voel me dus weer efkes heel klein , en met de voetjes op de grond gezet . Dus niet alleen anderen krijgen zoiets . Ikke dus ook ! 

20:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

dikke proficiat aan Femke!! En 'k weet toch nog dat ik zelf, toen ik 10 werd, ook mezelf als grote meid beschouwde hoor :-) Maar gsm's bestonden toen nog niet, hihi.
En wat het andere betreft: ik stuur je een mailke! Is iets persoonlijker hé...Sterkte!!!

Gepost door: Ruthje | 24-11-10

Prachtig feestje van Femke, het wordt al een grote meid, binnenkort zal je peper voor de deur moeten strooien :).

Gepost door: Wendy | 24-11-10

Prachtig feestje van Femke, het wordt al een grote meid, binnenkort zal je peper voor de deur moeten strooien :).

Gepost door: Wendy | 24-11-10

hopelijk valt het mee Mario, sterkte in ieder geval.

Gepost door: Peter | 24-11-10

3/12 onderzoek, een weekend analyse en op 6/12 het verdict. Dat kan niet mis gaan. Uw sinterklaas is al besteld. We duimen

Gepost door: cremke | 24-11-10

Je gaat nu een paar onzekere en ambetante weken tegemoet, waarin je noodgedwongen geduld zal moeten oefenen. Hou goed voor ogen dat niet elk gezwel direct het K-woord betekent. Makkelijk gezegd, ik weet het, maar het is wel zo.
Ik blijf duimen. Veel sterkte in elk geval!

Gepost door: Sandy | 24-11-10

Hey, maatje, niet direct panikeren hé! Komt allemaal wel goed, hou er de moed in!!! Ik duim voor je!

Gepost door: Koen | 25-11-10

Hey Mario, veel sterkte! Een gezwel in je neus lijkt me een plek waar ze het nog redelijk makkelijk kunnen verwijderen, of vergis ik mij?
In ieder geval, nog niet onmiddellijk het ergste vrezen en zo rust mogelijk de uitslagen afwachten. Veel sterkte en wij duimen voor jou!

ps. mijn dochter is nu 7 en ik krijg nu al schrik voor binnen 3 jaar!!

Gepost door: SvenM | 26-11-10

Eerst en vooral diike proficiat met uw grote dochter :-)
Ik weet nog goed wat een domper je krijgt als je zoiets hoort !
Maar de Jacques zijn reactie vergeet ik nooit !
We kregen dus dat slechte nieuws en hij werd zo wit als sneeuw . Hij zweeg een paar minuten en dan zei hij zo
" 0k dat is het slechte nieuws , dan gaan we nu voor de genezing ! "
Ik hoop en duim dat het bij jou goedaardig is , en dat het op een simpele manier kan opgelost worden !
We duimen !!!!!

Gepost door: Jetty Pringels | 29-11-10

De commentaren zijn gesloten.