27-11-10

verjaardag van ons femke !!

Eindelijk nog eens iets om naar uit te kijken , om de zinnen nog eens te verzetten . Na het feestje verleden woensdag voor de vriendinnen uit haar klas , staat er dit weekeinde de familie op het programma . Maar we gaan vandaag 2 vliegen in één klap slaan . Er is in ravels een sinterklaas feest waar de kinderen van tante an zeer graag naar toe gaan , en ons femke vooral voor de show er rond met de vele kadookes die er te winnen vallen door deel te nemen aan allerlei spelletjes .

Dus wij trekken vandaag naar ginder en nemen een stukje taart mee om ginder te trakteren . Het verslagje over dit feestje zal nog volgen !

Morgen komen mijn ouders en zusje een stukje taart eten . Dus weeral eentje voor mij erbij  . Dus de weekeind planning staat bom vol kalorien ! Gelukkig heb ik maar 2 kinderen Tong uitsteken . 

Haar kadooke had ze eigenlijk al gehad . Ik had bijgelegd bij de aankoop van haar laptop , die ze grotendeels zelf dus gespaard had . Maar ........zo 10 jaar worden ..........allee gevoeld het al komen . Ik kon het niet laten , en heb mijn eigen kopke doorbroken en een gsm voor haar gekocht . Op het verjaardags feestje zag ik er al een paar met een gsm , en die vraag was al meermaals gesteld door haar , of ze er ook ééntje kreeg . Ik ben er eigenlijk op tegen , omdat ze dat op die leeftijd niet nodig hebben . Zelf wij hebben dat niet nodig . Het is gemakkelijk , ja . Maar daar is alles mee gezegd . Het geeft wel een veiligheids gevoel bij uitgaande tieners , zoals ons Sanne  nu op haar 15 jaar , bijna 16 .

Maar goed , je kan daar blijven over door bomen en de princiepes afwegen en naar voren schuiven . Ik heb een schat van een dochter !! Nee ik moet nu zeker vermelden ondanks een woelige periode achter de rug gehad te hebben . Ik heb 2 schatten van dochters . Ze doen beiden hun best , dus ..........ik bezweek !!

verjaardag.jpg

  

IMG_9304.JPG

IMG_9306.JPG

Je ziet het , ze is er dolblij mee !! 

Allee , nu wassen scheren en dan vertrekken !! 

11:01 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

haha, de GSM past helemaal bij haar ! Dikke proficiat !

Gepost door: kaat | 27-11-10

De commentaren zijn gesloten.