07-12-10

vrienden !

Vrienden ..............wat zijn dat ? Wie is dat ? Wanneer noem je iemand een vriend(in) ? Ben ik altijd wel een vriend ? 

Ik heb de laatste 2 - 3 weken al veel nagedacht , .......soms gepiekerd . Even heb ik zelfs een beetje in de put gezeten . Maar hoeveel vrienden je ook hebt , er zijn er altijd zo een paar die eruit springen en een zeer speciaal plaatske hebben . Mensen die je het beste kennen , en weten hoe je graag benadert word . 

Zo heb ik stefke waar ik juist een pint ben mee gaan drinken . Ge kunt er altijd op rekenen en ge weet wat hij zegt ook gemeend is . Morgen gaan we samen nog eens lopen , want ook hij heeft precies een staking op het lopen gezet .  Het weer is de boosdoener voor hem , alhoewel wij ons vorig jaar niet lieten tegen houden door temp. van - 16 °C . Nu dus wel ! 

Uitvluchten dus !! Zowel voor mij als voor hem . Ik verschuil mij achter een probleemke en hij achter het weer . Maar morgen vliegen we er terug in . Ik ga morgen de uitslag krijgen , die natuurlijk positief zal zijn , en dan zijn we weer vertrokken . Mijn uitvlucht valt weg , en ik pak dat van hem ook weg . Planningen maken naar bepaalde wedstrijden doe ik niet ! Wel heb ik een groot plan , dat ik ga genieten zoals nooit tevoren van het lopen . 

Over op reis gaan , was hier thuis een beetje twijfel ontstaan . De verhalen over de crisis en prijsstijgingen , pensioenen die er mogelijk niet meer gaan zijn voor ons , deden me twijfelen of ik elk jaar  zo een pak geld op 14 dagen door de deur smijten wel verantwoord was ? Sparen voor later ..........is mij en redelijk veel belgen met de paplepel ingegeven . Maar wanneer is dat " later " ? Mijn ouders zijn nu 62 en 2 - 3 jaar op pensioen . Is die hun later nu aangebroken ? Hun spaarcentjes nu elk jaar geleidelijk beginnen opmaken ? Of toch nog maar bijhouden , want ..........later he !! De gulden middenweg is altijd de beste denk ik . Sparen .......ja zeker !! Maar niet overdrijven he ! :-) Ik ben dus volop aan het zoeken naar waar we op vakantie gaan  .  Salou ihn Spanje heeft de voorkeur bij de kinderen , en ook de papa . We zijn er al eens geweest en voor mij is een prioriteit dat de kinderen zich ook moeten amuzeren  . Meer volgt hier nog wel over .

Nu zondag komen er weer vrienden uit Gent . Julie en Maarten , twee mensen die ondanks de afstand toch tot mijn hechte vrienden horen . Het klikt . En de benaderingen ...............ze weten hoe  ! We hebben mekaar nog heel veel te vertellen . Dus kijken we uit naar zondag . 

Ook de schema's rollen uit de mailbox . Elke dag 2 . Het volgende is voor Peter Maas !! Ten laatste donderdag heb je je schema !! 

Nog efkes duimen voor morgen !! Dus alvast bedankt !! 

21:21 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Heel veel sterkte gewenst. Ik zal voor je duimen!

Gepost door: Tiny | 07-12-10

Ik duim mee ! En wat je zegt over vrienden, dat is zo. Soms verstaan vrienden dingen die anderen niet verstaan. Om te koesteren ! Veel succes morgen !

Gepost door: kaat | 07-12-10

Ik sluit mij in het geheel aan bij de vorige schrijvers.
En hoop dat het mee zal vallen....succes vandaag!

Gepost door: Fred | 08-12-10

Heeeeeel veel succes straks, ik weet zeker dat je zenwkes hebt, maar het komt allemaal goed, ik duim alleszins, en Steffke is er inderdaad één uit de duizend!

Gepost door: Wendy | 08-12-10

Vrienden , je kunt ze op één hand tellen ( ik toch ) .
Het is zoals in dat liedje van Het Goede Doel.
Een keer trek je de conclusie , vriendschap is een illusie , een pakketje schroot met een dun laagje chroom .

Gepost door: roadrunnerke | 08-12-10

Vrienden ? Wij hebben dat goed ondervonden het voorbije jaar !!
Er zijn er maar weinig en dikwijls uit onverwachte hoek krijg je veel steun !
Maar de weinige vrienden koester je nog meer dan voorheen !!
Ik ben een spaarder , maar denk toch een beetje anders dan vroeger hoor !
Genieten is de boodschap, van klein dingen en groter dingen :-).
gr jetty

Gepost door: Jetty Pringels | 08-12-10

je leeft maar 1 keer Mario! Geniet ervan!

Gepost door: Koen | 09-12-10

De commentaren zijn gesloten.