09-12-10

Negatieve uitslag !! Maar ze hebben me nog niet klein !!

Voor één keer ga ik toch eens ferm vloeken se . Godfermiljaardenondejeu !! Ik heb dus de uitslag te horen gekregen van de bioptie . Het ziet er niet zo goed uit ! Allee , voor ullie allemaal dadelijk gerust te stellen . Ik ze'n niet van plan om dood te gaan ! Dus maakt alles niet erger dan het is ! 

Toch nog eens 1 keer vloeken . verdoeme verdoeme .......Onschuldig

Wat is er dan juist aan de hand ? We zitten nog altijd wel in de onderzoeks face , maar de dingen die we weten vallen wat tegen .

De bioptie wees uit dat ik een tumor op de klieren heb . Dus klieren in de hals/keel . Dus om die te bestrijden zal er zeker bestraling nodig zijn . Maar wat we nog niet weten , en nog altijd kan zijn is dat mijn andere klieren over mijn heel lichaam ook kunnen aangetast zijn . In dat geval weet ik nog niet veel omdat de neus keel oorarts die dit nu vast stelde , dit moet doorschuiven naar een gespecialiseerde arts op dit vlak en hier geen uitspraken over wilde doen . Maar het zou naar chemo draaien dan . Maar zoals ik al zij , dit moet nog onderzocht worden . Dus mijn hoop is nu dat de andere klieren niet aangetast zijn !! 

Ik ga dat negatief gedoe hier dus afsluiten . Ik hou jullie zeker verder op de hoogte .

Gisteren heb ik een hele dag zitten snakken naar lopen . Het was echt zo een raar gevoel . Al bijna 10 dagen dat ik er geen goesting in had ( in lopen he , de rest marcheert nog ) en nu kon het niet snel genoeg avond zijn want ik had afgesproken met stefke . Echt dat deed deugd . Ook bij stefke was het gevoel het zelfde . Maar nu na 1 week antibiotica genomen te hebben ( als het daar aan ligt ) voelde ik echt dat ik problemen had om het tempo van een duurloop aan te houden . 5.40 min/km is nu niet bepaald snel he . Dus we zullen terug een beetje meer moeten gaan trainen . De fietspaden waren redelijk goed beloopbaar . Maar toch zijn er ieder jaar zo van die mensen die hun oprit proper maken , wat op zich prima is . Maar doe dan de sneeuw in gods naam niet in de goot van de straat of gewoon op straat . Op die plaatsen is dit allemaal vast gevroren en nu ongelooflijk glad .

De beste bakker !! Wie heeft er al naar gekeken ? Hoe vertekend kan tv werken ?

Nu om te beginnen was ik bij de eerste uitzending echt zeer te vrede over het beeld dat er geschetst werd van de bakkers . Het waren doorgaans propere moderne bakkerijen of een totaal tegenover gesteld beeld zoals een bakkerke uit grootmoeders tijd die nog brood bakte in een echte hout oven . Het gebak dat getoond werd in de verscheidene winkels was echt oké . Nee eerlijk , het was geweldig ! Ik zou nog heel veel kunnen leren . ( denk ik Stoer ) 

Maar ze lijken allemaal zo vrolijk he ! Benoemd worden tot de beste bakker ! Wij hadden ons al voorgenomen , moesten ze afkomen bij ons , .......wij doen niet mee ! En nu zijn er al van de geselecteerden die hetzelfde zouden doen als ze de klok konden terug draaien . December , de drukste maand voor een bakker . Voorbereidingen naar de feestdagen zijn gestart . Zeker voor zaken die veel patisserie  maken is dit een drukke tijd nu . Maar ze worden constant overstelpt met opnamen en alles er rond . 1 bakker kennen we persoonlijk , en die vrouw ervan ziet het allemaal niet meer zitten .

Nu moesten ze weer iets organiseren , met alle kosten ervan zelf te dragen . Ik hoorde van 200 ontbijten gratis weg geven , ......En dan kan je zeggen , gratis reclame op tv. Maar denkt er nu iemand dat die zaak daar een meerwaarde van gaat krijgen ? Stel dat je de tittel de beste bakker van Vlaanderen krijgt . Gaat er dan speciaal een klant die 20 - 30 km van de bakker woont , daar zijn taart kopen ? Tuurlijk niet ! 1 keer misschien wel , en met een gelegenheid mogelijk ook . Maar voor de rest zal iedereen zijn dichtst bijzijnde of op weg liggende bakker nemen .

bedankt nog voor het duimen en al de reactie's . Het is altijd een steun te mogen lezen dat mensen aan je denken .    

20:33 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Kop op hé makker, maar zoals ik al lees, je bent een positivo. Jou krijgen ze zo snel niet klein hé. Moedig van het lopen. Vanmorgen kregen we een ijsdouche toen we buiten kwamen. Het was echt ijs dat naar beneden kwam. Ik geraakte met de auto de oprit niet af. En toen ik thuiskwam kon ik zo over voetpad glijden met mijn Timberlands. Ik neem geen risico en blijf rustig binnen maar het mag niet te lang duren. Want anders gaat mijn marathontraining (die ik nu eens deftig wou doen) volledig de mist in. Grtz, Steve.

Gepost door: Steve | 09-12-10

Jouw kennende versla jij dat klote K-beest alsof het niks is! 'k Wens je in ieder geval veel moed en sterkte toe Mario!!

En wat dat programma betreft: ik heb het nog niet gezien, maar kan me inbeelden dat het voor de deelnemende bakkers meer een blok aan hun been is dan een verrijking. En veel van die programma's zijn gewoon opgezet spel. Ken zo iemand die aan "Help, mijn man is een klusser" heeft meegedaan. Na de opnamen hebben ze gewoon alle toestellen terug meegenomen die ze zogezegd hadden gekregen, en alle werkzaamheden hebben ze gewoon opnieuw moeten doen omdat het allemaal maar krakkemikkelig was uitgevoerd...

Gepost door: Ruthje | 09-12-10

veel steun en sterkte bij mekaar he. 't is nooit fijn om ziek te zijn en zolang je nog niet goed weet wat en hoe ; is 't ook nog eens bang afwachten wat 't allemaal zal zijn... Weet dat we duimen voor u en ... wat moet moet he ! veel sterkte !

Gepost door: veerle jogginggirl | 09-12-10

Awel, dat heb ik daarstraks ook gedaan toen ik "slecht nieuws" las: ik heb ook eens hard gevloekt. Vandaag heb je daar alle reden toe. Maar daarnet heb ik ook weer - als vanouds bij het lezen van je blog - hard moeten lachen toen ik las dat de rest van de goesting nog goed marcheert. Zo ken ik je, een echte optimist. Dan is de strijd al half gewonnen als het ik het koppeke goed zit! Ik heb er alle vertrouwen in dat je dit beest ook getemd krijgt. En als het eens efkes tegensteekt, dan zijn wij er om onze coach er bovenop te krijgen! Beloofd!

Gepost door: Sandy | 09-12-10

Van een koude douche gesproken. Blijf er optimistisch tegenaan kijken Mario, veel sterkte alvast en we blijven duimen dat alles goed mag gaan en je vlug weer de 'oude' bent!

Gepost door: Chris | 09-12-10

Ik moet even slikken !!!
Maar jij hebt dezelfde reactie als de Jacques toen !! Je moet nu doorbijten en zoals jij dat kan gaat dat goed komen !!!
En ik moet wel een geheimpje vertellen , " de rest van de goesting is altijd blijven macheren ". Klinkt niet zo slecht hé ;-)
gr

Gepost door: jetty Pringels | 09-12-10

ik ga mee vloeken ! voila zie ! En ik duim tot ik er niet goed van ben !

Gepost door: kaat | 09-12-10

De commentaren zijn gesloten.