11-12-10

kerstmarkt met een omweg

Deze morgen na het werk dadelijk in mijn bed gekropen en een uurtje of 3 geslapen . Na het ontbijt Zijn de vrouwen hier thuis aan de opmaak begonnen van hen zelf . Ge zou't zeggen hoe ouder hoe meer werk eraan is . Maar hier thuis is dat een beetje anders . De dochter van bijna 16 is toch ruim een uur bezig terwijl ons peggy maar de helft van de tijd nodig heeft . En ikke 5 min. Dus om deze inleiding af te sluiten .......Ik zie er het beste uit !! Knipogen

Maar intussen kreeg ik bezoek van Richard , de drijvende kracht achter het marathon team . Hij kwam mijne nieuwjaar al brengen . 2 flessen wijn , waarvan ik seffens er al eentje van ga kraken . Bedankt he ! 

Kort daarna zijn we vertrokken richting Maastricht  om er de kerstmart en de gezelligheid op   te zoeken    . Ginder aan gekomen ,was het echt druk . De parkeer plaatsen stonde over vol   . Het was echt niet te doen . Ik zag er aangeschreven , Hasselt en de beslissing was gevallen . We zijn hier weg en rijden naar Hasselt . Daar hadden we een beetje geluk . Hasselt leverde voor mij een nieuw paar schoenen op . Zat er an een tijdje aan te denken . lekker gegeten en dan naar de kerstmarkt . Ons femke ging zeer graag eens schamen . Dus hebben wij genoten van een borje patatten met ajuin terwijl on femke niet probeerde te vallen .

Nu het fesje open doen  en dan nog wat tv. kijken . Morgen vroeg gaan we een toerke lopen van een 15 km .  Kijk er echt naar uit ! 

Daarna hoog bezoek uit Gent !! 

20:47 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Veel succes morgenochtend met je 15km ! ;)

Gepost door: layla | 11-12-10

Hé, wij waren OOK in Hasselt vandaag !

Gepost door: kaat | 11-12-10

Hé Mario, heb jij deze morgen op onze deur geklopt? Ik ben niet komen zien want vond mijn kleren niet direct, maar ben nu natuurlijk wel nieuwsgierig, ik hoop dat je mijn mail niet te bruut vond, maar ik was echt ongerust, maar ik besef nu wat ne sterke beer gij zijt, die slaagt er zich wel door. Heel veel groetjes en hopelijk zie ik je int kort nog eens, en als jullie op ons deurke hebben geklopt :SLOEBERS! :D

Gepost door: Wendy | 12-12-10

De commentaren zijn gesloten.