12-12-10

13 km genieten ! En waar was snelle Wendy mee bezig ?

Al de plannen die ik had voor gisteren avond zijn in duigen gevallen . Bijna allemaal , maar ik moet eerst toestemming vragen aan ons peggy om daarover iets te schrijven ! Tong uitsteken 

Zelfs aan het glas wijn ben ik niet geraakt . Ik heb de hele avond liggen slapen in de zetel ......da's nu ook weer zo'n nadeel van het nacht werken . De avond dat je dan kan opblijven , lig ik te slapen . En tegen dat ze u dan wakker maken om te gaan slapen ......dan ben ik zeer fit ! Heeft ze'n voordelen ! Onschuldig

Deze morgen kon ik om 5 u al niet meer slapen . Ben ik maar opgestaan en een filmke gekeken dat ik dan toch opgenomen had . Om half zeven stond Dtefke voor mijn deur om ons wekelijkste duur loopje . 13 km heb ik genoten van pure ontspanning . Onderweg waren we voorbij Snelle Wendy haar huisje gelopen en konden we het niet laten om daar eens ferm op de deur en de rollen te tikken . Stefke zag ze al in hare pyjama naar beneden hollen ? Ik zei , wie slaapt er nu in ne pyjama  ?  Da zegt al genoeg hoe Bianca in bed ligt te zweten ! Als de avond gymnastiek ( bed-sport ) goed verlopen is , heb ik het nooit koud ! Knipogen Ge trekt in de zomer toch ook op de middag gene jas aan omdat ge weet dat het s'avonds gaat afkoelen ? Nu waarom Wendy niet kwam opdagen .....Ze is doof langs ene kant . En van wat wordt ge doof ? ..........Just .....van da ! 

1.png

              2.png

Ik krijg van overal de raad om de marathon van Rotterdam uit mijn kopke te zetten . Zelfs al liggen mijn verwachtingen niet hoog . Juist onder de 3 u is meer dan voldoende ! Lachen

Of zou iedereen die me kent juist expres zo antwoorden omdat ze juist weten dat ik toch altijd andersom ben ? Wel laat ik het zo stellen ! Ik ben een realist die graag eens overdrijft , uitdaagt , opschept , anderen plagen ( af en toe eens ene op een pallet vast plakken moet kunnen Stoer )   , maar vooral ga ik het lopen blijven doen , zolang mijn lichaam het toelaat . Ik wil hier anderen niet me tegen de borst stoten die al ondervonden hebben dat dit onmogelijk is . Voor mij persoonlijk is iets pas onmogelijk als ik het zelf geprobeerd heb. Zonder schaamte geef ik dan ook mijn mislukking toe . Ik blijf dus gewoon lopen , drijf mijn km wekelijks een beetje op en de week dat ik chemo krijg is mijn rust week . 

Lukt het lopen echt niet , zeker niet de echte lange duurlopen van een paar uurtjes , dan fiets ik met stefke mee ipv. te lopen . Dan zal ik ook in rotterdam naast zijn zeide fietsen . Maar als ik de 30 km kan lopen in training ......dan loop ik in Rotterdam de marathon uit !! Al wandel ik stukken !! 

Ik heb al gezegd dat ik realist ben en dat de meeste die dit lezen als pure onzin uitspuwen . Maar dit zijn plan  A  -  B ! Plan C  is dat ik als supporter , waarschijnlijk tegen die tijd de kaalste van de hoop , mee zal gaan en de longen uit mijn lijf ga schreeuwen . 

Plan D .......tja ....hoe zal ik daar aan beginnen ?  Dan loop ik Rotterdam als training en doen we mee aan de nacht van Vlaanderen !!Of wat had ge gedacht ?

Seffens krijgen we bezoek uit Gent . Jullie en Maarten die nog heel veel spannende verhalen in petto hebben voor ons . Tja , dat hebt ge als het weer veel te lang geleden is dat we mekaar gezien hebben . 

 

11:23 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Ik ben zo blij dat je niet bij de pakken blijft zitten. Het zou niet meer dan normaal zijn moest je nu even het noorden kwijt zijn, maar het is weeral het bewijs dat je een sterke persoonlijkheid bent.

Ik denk dat je zeer goed bezig bent. Blijven lopen, plannen maken en indien blijkt dat het toch niet lukt, gewoon bijsturen. Ik merk dat je genoeg reserveplannen achter de hand hebt, dus ik heb er alle vertrouwen in.
Chique, jong!

Gepost door: Sandy | 12-12-10

Ongeloofelijk knap Mario. doe zo voort.

Gepost door: Rudi | 12-12-10

R'dam ben ik ook bij ; als fotograaf. Drinken we na afloop een pintje ?

Gepost door: Bjorn Paree | 13-12-10

De commentaren zijn gesloten.