13-12-10

Beenmerg punctie

Dat ik deze week overgeleverd ben aan de dokters mag ik wel zeggen . Elke dag is er wel iets dat onderzocht wordt . Morgen staat er de beenmerg punctie gepland . Ik ga er niet teveel over nadenken , maar de meeste die ik er al heb over praten , gebeurt dit in het borstbeen en bij mij in het staartbeen of zitknobbel zal wel hetzelfde zijn zeker ? 

Ik ga ervan uit dat de reden hiervan is , dat het een vrouw is die liever aan mijn gat zit te frutselen . Hoe zou ik zelf zijn , als ik de keuze had als dokter een vrouw te mogen behandelen . 

Woensdag en donderdag lig ik ergens onder een scanner . 

Morgen na het werk , in de veronderstelling dat ik voor 11 u thuis ben , ga ik nog een ferm toerke lopen . Tja na die prik morgen in mijn gat , gaat dat niet zo goed lukken denk ik . Ik ga het houden op een tempo loopke van een 10 km door de bossen . 

Ook heb ik juist examen gemaakt voor bedrijfsbeheer . Ik vermoed dat ik toch redelijk goed ga scoren . De meeste vragen gingen zeer vlotjes . Maar de berekeningen die zijn klote . Is nogtans altijd een sterk vak geweest en nog altijd wel . Maar kostprijs  intrest en rente berekeningen zijn zo lang dat eens je ergens verkeerd zit , alles naar de bollen is . Maar ik ga ervan uit , dat het geen rekenles is en wanneer je de formule juist hebt toegepast het juist gerekend wordt . 

Volgende week uitslag van het examen en van al de testen !! iets om naar uit te kijken dus !


21:56 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Succes vandaag, zal duimen dat het meevalt!

Gepost door: Wendy | 14-12-10

Veel sterkte deze week en die beenmergpunctie bij mij viel reuze mee, achteraf geen last van gehad, dus volgens mij zal je kunnen lopen morgen, maar ik zou inderdaad niet overdrijven: luisteren naar je lichaam!!

Gepost door: sandra | 14-12-10

Veel sterkte.

Gepost door: Luc | 14-12-10

hopelijk is het wat meegevallen en moet je nu niet te lang wachten op al die resultaten!! Veel sterkte!!

Gepost door: Ruthje | 15-12-10

Héy man ik wens je van harte veel moed, sterkte en vechtlust! Ik duim onzettend voor je en hoop dat we nog vele kilometers kunnen lopen!!! Groetjes!

Gepost door: Gunther De Ron | 15-12-10

De commentaren zijn gesloten.