17-12-10

Het goede van het slechte nieuws !!

Iedereen weet alvast dat wachten niet mijn sterkste punt is . Geduld heb ik dus niet . Zo moet ik wachten op al de uitslagen tot dinsdag . Ik weet niet of dit voor jullie lang lijkt , maar voor mij is dat een eeuwigheid . Dus heb ik de uitslag van de scan die mijn organen controleerde via de huisarts kunnen bekomen . Het was positief . Mijn organen zijn niet aangetast ! Lachen 

De drang om dit te weten te komen , speeld ook samen met de bezorgdheid van ons Peggy . Het is een schatje , maar ze overdrijft een beetje . Om een voorbeeld te geven , deze morgen kwam ik thuis van het werk , en het eerste wat ik deed voor ik binnen ging was de sneeuw schep nemen en de oprit vrij maken . Doe ik altijd . Komt ze buiten , maar ik zal dat wel doen ! Nu zou ik daar al jaren blij om geweest zijn , dat wanneer ik thuis kom zoiets al gebeurt was . Maar nu ?????? Lopen zou ik ook best niet meer doen met deze koude !!

Nu daarjuist heeft ze ondanks al haar argumenten , mij niet kunnen tegen houden . Ik heb ze vlak af gezegd , ge kunt op uwe kop gaan staan , maar ik ga lopen !!  En dit deed deugd ! Ik heb het toerke beperkt tot een goei 8 km . Het tempo lag rond de 6 min/km en dit voelde goed aan . 

 

3.png

 

4.png

Maar ik zeg het nog eens . Mijn vrouwke is een echt schatje . Wat zij voor mij over heeft , stel ik mezelf ferm de vraag , zou ik dat ook voor haar over gehad hebben ? Zo moest ik gisteren naar het UZA in Antwerpen voor een Pet scan . En zij reed mee . Ik zei haar nog om gewoon thuis te blijven , want ze kan daar eigenlijk niks mee gaan doen , maar ze stond erop . Ze had ergens gelezen dat ik zelf niet zou mogen rijden met de auto . ????? Na voor haar 3 u wachten was het 15.30 u en al redelijk druk op de wegen en ik had verschrikkelijke honger . Ik was al nuchter moeten blijven van 6 u s'morgens .

Dus zijn we eerst nog naar Wijnegem shopping centrum . Daar iets gaan eten . Ik moest ook veel drinken , dus deed ik dat maar en bestelde een goeie Westmalle . Dat smaakte zo dat ik hem in 2 teugen leeg dronk . En dat had ik beter niet gedaan ! Stoer Voor iemand die niet veel drink was deze goddelijke drank best zwaar te verwerken . Zo nog ene  en ik had niet meer op mijn benen kunnen staan . Ons peggy heeft dus toch nog het stuur moeten nemen !  

Zo zit ik nog op iets te wachten ! Mijn punten van het examen bedrijfsbeheer . Hilde onze lerares had beloofd ze deze week te mailen . En voor mij is de week toch al bijna om . Ik twijfel er niet aan dat ik er door ben hoor , maar.....Onbeslist Dus ik ga ze seffens efkes mailen !! Volgende maandag is het de laatste les van dit jaar  . Dan zullen we wel eens een uurtje vroeger stoppen zeker en eens met de klas ene gaan drinken ? Ze verdient het ........en wij ook !! Lachen

Morgen vroeg na mijn werk , rij ik dadelijk naar stefke om samen een toerke te gaan lopen . En zondag morgen , natuurlijk ook !!   

 


 

20:13 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Het doet deugd dit te lezen! Je kan nu met een beter gevoel het weekend in!!! Nog veel loopgenot, hou je goed, vele groetjes

Gepost door: gunther de ron | 17-12-10

Dat is schitterend nieuws ! Spijtig dat ze je zo lang laten wachten maar geweldig dat je op het idee gekomen bent om te gaan polsen bij de huisarts ! Ik zou er nog niet op gekomen zijn.
En natuurlijk moet je de laatste les ene drinken ! Geniet ervan !

Gepost door: kaat | 17-12-10

Bangelijk!!! Het beste nieuws van de dag, dit is toch al een hele opluchting hé, ik hoop dat je dinsdag nog meer goed nieuws krijgt, ik duim en ga straks nog ne keer langs de kapellekes lopen ;).

Gepost door: Wendy | 18-12-10

De commentaren zijn gesloten.