27-12-10

De start !!

Vandaag was het voor ons Peggy terug de start van het lopen . Ze heeft de laatste 2 - 3  weken bijna niet gelopen . Dus kwam van haar de vraag of ik met haar eens een toerke wilde gaan lopen . dat dit als muziek in mijn oren klinkt hoef ik niet te vertellen . Mijn loopbroek aan , en hup we waren vertrokken voor een 8.5 km genieten van een fris windje door onze haren , krakende sneeuw en .........het was gewoon perfect ! Hoe snel we liepen speelt gene rol . Dat het traag ging is een feit ! Dus dat zal hopelijk voor haar de nieuwe start zijn .

Morgen is het voor mij ook een soort start . Ze gaan een  katheter  steken om volgende maandag de chemo te kunnen toedienen . Stelt allemaal niet veel voor zeggen ze , is iets van niks meneer ........Maar die weten niet dat ik een flauw ventje ben zeker ? Huilen En dan doen jullie mij in slaap ? Bijlange niet , een beetje verdoving is voldoende ! Dus ik ga dat allemaal zien hoe zo'n slager met z'n mes bezig is ? Ik ga er over ophouden ! Niet teveel aan denken ! En alles zijne gang laten gaan !  


19:25 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Hahaha! Ik ken dat gevoel, ik zou er ook niks van moeten weten. Mij zouden ze al onder volledige narcose mogen doen om nen tand te plomberen ;-)
In ieder geval: veel sterkte en succes gewenst!

Gepost door: Sven | 27-12-10

Mario , ik wens je heel veel sterkte !

Gepost door: erik caluwaerts | 28-12-10

De commentaren zijn gesloten.