01-01-11

oudjaar is goed afgesloten !!

Voor de eerste keer sinds 15 jaar hebben we oudjaar niet thuis gevierd . Nochtans was dit elk jaar zeer gezellig zo met ons gezinnetje genieten van fondue of zo van die avond vullende etentjes met daarop volgend lekker uitgezakt genieten van wat de tv te bieden heeft . Maar vanaf dit jaar mag ons sanne uitgaan en dat brengt ook veranderingen  aan zo'n avond . Dus besloten we eens om met de club mee door te doen . Allee om just te zijn is het een  lid van de club die er een 4 jaar geleden mee begonnen is en uitgedraaid is op een succes . Stefke met zijn hele gezin waren ook van de partij . Wij hadden natuurlijk ook ons Femke  en mijn ouders mee .

Bij het binnen komen kregen wij dadelijk een aperitief aangeboden en voor de kinderen fruitsap . Ik had schrik dat er veel vragen zouden gesteld worden  over mijn kanker want ik had geen goesting om daarover te kankeren ! Ik kwam om te feesten ! De tafels waren echt mooi gedekt . Niks overdreven chic , maar gewoon klaar om te feesten zonder remmen . 3 flessen witte en 1 fles rode wijn werden leeg gemaakt tijdens het eten . Dat is een fles per man want ik heb maar 1 glaasje gedronken . Hij was lekker , maar een hele avond wijn drinken eindigt voor mij boven de pot  . Het eten was een zeer uitgebreid warm buffet waar zelfs de viesneuzen niet met honger naar huis moesten . Daarna dessert dat uit chocomousse , rijstpap , en tiramisu bestond . Ik koos voor de rijstpap die zeer lekker was . De rest kan ik elke dag proeven als bakker .

Onder tussen was het 11 u en werd de muziek een beetje luider gezet , de spots op de dansvloer en dan ..........zat ik daar nog altijd broodnuchter als ne stijve hark op mijne stoel . Steffan en ons peggy hadden al een fles wijn in hunne kraag gekapt  en lieten de remmen volledig los . Ook zijn kinderen , 3 jongens hadden volgens mij iets anders gedronken dan fruitsap . Ze gingen volledig uit de bol samen met ons femke  op elk hun nintendo . Hoe dat ding allemaal marcheert weet ik niet precies , maar ze speelden allemaal tegelijk hetzelfde spel tegen elkaar . Dit monde uit in een openlijke liefde's verklaring . De jongste van 9 jaar zij tegen ons peggy , ik denk dat ik verliefd ben op uw dochter . Volgens mij is dat een even snelle als de moeder !!

Na een paar westmallen begon ik ook in stemming te komen .

7.png

  

3.png

Om half 2 moesten we ons sanne gaan halen . De bedoeling was om dan samen naar huis te gaan , maar het was er zo plezant dat ons Peggy besloot om ze gewoon te gaan halen en ze mee naar de sporthal te brengen . Nog een fuif beest erbij !!

5.png


1.png

4.png

Tegen 3 u vond ons Peggy het tijd om naar huis te gaan . Ik was , laat ons zeggen heel goed in de stemming om het woord zat nog net niet te gebruiken . De auto hadden we thuis gelaten dus moesten we nog een kwartiertje stappen  . 

Ik wil zeker nog langs deze weg Rudy en zijn vrouwke Maddy en zijn twee dochters die de hele avond voor de drank zorgden , bedanken voor deze geslaagde avond . Echt een dikke pluim voor de organisatie ervan !! 

Vandaag was ik pas om 9 u uit mijn bed  met geweldige hoofdpijn en toch nog moe . Dus zijn we zeker niet van plan om veel te doen . Lekker luieren en verder ontnuchteren .

Morgen gaan we naar winter efteling  nadat ik s'morgens nog mijn duur loopje gedaan heb samen met stefke natuurlijk en snelle wendy ! Als die al nuchter is natuurlijk !! 

 


16:38 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Ik drink toch nooit Mario! Lag gisteren trouwens al om 22u in mijn bed, Herbert was ziek en om hier alleen af te tellen had ik ook geen zin. Tot morgen, en beste wensen aan iedereen!

Gepost door: Wendy | 01-01-11

Blij te lezen dat het jaar goed hebt afgesloten Minder is natuurlijk de koppijn die je er aan overhoudt. Alle goeds voor het komende jaar!

Gepost door: Tiny | 01-01-11

Het lijkt me een superfeestje geweest ! O, en zaten wij niet ooit samen in Westerlo op eindjaar ? Ha, dan toch geen 15 jaar thuis ;-) (tenzij dat al 15 jaar geleden is en ik al tot de derde leeftijd behoor !

Gepost door: kaat | 01-01-11

PS : ik vind dat roze haar wel staan bij u

Gepost door: kaat | 01-01-11

Ik vond het geweldig en voor herhaling vatbaar.Ik heb vandaag ook echt de luierik uit gehangen.en geslapen tot 10.30u en de kleinste zijn we toch om 12.30u gaan wakker maken.Morgen vroeg zal ik dan wel uitgeslapen zijn.

Gepost door: stefke | 01-01-11

Mario, dankwoord is met trots aanvaardt. Graag gedaan. Trouwens de 2de dochter was niet van mij ( althans niet dat ik weet ?!) daarvoor moet ge bij Anita en Marc zijn.

Gepost door: Rudi | 01-01-11

Mario ik wens je een gezond, gelukkig en blessurevrij 2011 toe. Laat het een jaartje worden met veel sportieve hoogtepunten.

Gepost door: natalie | 02-01-11

Beste wensen en gelukkig jaar met veel loopplezier, en alles wat je wenst.

Gepost door: Luc | 02-01-11

De commentaren zijn gesloten.