02-01-11

Mijn eerste duurloopje van het jaar !!

Na gisteren de hele dat geluierd of ontnuchterd  te hebben was ik deze morgen weer zeer vroeg wakker en ben dan maar opgestaan om 5.20 u en me al wat gaan opwarmen door tennis te spelen op de wii . Om 6.30 u was Stefke en snelle Wendy geariveerd . We waren nog eens volledig .

het had de hele nacht weer lichtjes gevroren en veroorzaakte op de weg redelijk gladde stukken . Nu eerlijk gezegd heb ik er niet zo heel veel last van . Ik pas een beetje op , het tempo licht duidelijk een beetje lager maar verder vind ik het best prima lopen . Maar ons Wendy ......die begon al te schetteren van op onze oprit , volledig geen rekening houdend met twee herstellende zware hoofden . Tong uitsteken 

Toen we wel echt een slecht stuk tegen kwamen , dus een nog volledig ondergesneeuwd en vast gereden  ijsbaan , bleef ze echt achter . Wij denkend dat dit door de slechte staat van de weg was hoorden we ze plots opmerkingen maken over onze nu iets dikkere konten . Ze heeft het daar wel voor , mijn gedacht !! Terwijl ze bij de club loopt is ze duidelijk verandert . Nog sneller geworden .....maar ik ken nu de reden waarom ze altijd zo bescheiden  achteraan in de groep wil lopen !! 

Allee kort gezegd , het was weer een zeer gezellig loopje van 14 km  met veel getetter in de vroege rustige uurtjes van de dag ! Ik ga me de volgende 3 maanden wel een beetje moeten aanpassen om dit nog te kunnen blijven doen . Ik blijf lopen zo lang mijn lichaam dit nog gaat toelaten met de chemo erin . Maar gekke dingen doe ik niet ! Ik wil geen verhoogde risico's op ziek worden . Dus even  afwachten wat het gaat worden en dan verder afspreken . Niet lopen kan ik me nog niet  voorstellen . 

We zijn vandaag dan ook nog naar winter efteling geweest . Ik had ons femke al een tijdje beloofd om nog eens naar een pretpark te gaan dus die belofte heb ik vandaag ingelost . het was er niet zo heel druk , echt gezellig . Vele kraampjes tussen de atraktie's waar ze vele warme dranken verkochten tegen veel te dure prijzen , maar ja .......Ik heb er toch geen tas minder voor gedronken . s'avonds als het een beetje donker begint te worden  is het echt heel mooi verlicht ! Maar toch vind ik phantasia land , waar we vorig jaar met de kerstperiode geweest zijn , mooier !! 

Morgen zal ik op het werk om 7 u al stoppen , dus moet maar efkes werken en dan ga ik mijn eerste chemo halen ! begint nu wel echt kort bij te komen !! 

21:27 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Het zal allemaal wel goed verlopen.Bij de voedbal hebben ze nu ook winter stop dus moet je maar denken , Na de winter vliegen we er terug in.succes

Gepost door: stefke | 03-01-11

Zo s'morgensvroeg trainen dat moet leuk zijn, ik wou dat ik dat ook kon, en verder nog veel loopplezier in 2011.

Gepost door: Luc | 03-01-11

De commentaren zijn gesloten.