23-01-11

planning 2011 !

We zitten nu toch al een 4 weken verder nadat ik mijn geweldige nieuws gekregen had . Ik heb er mij nu zo een beetje kunnen aan aanpassen . Want dat is voor mij het moeilijkste geweest , de aanpassing naar andere gewoonten , de les gespeld te krijgen van dit mag en dat niet .....Het was allemaal zoveel ineens . Dat gedeelte ben ik nu voorbij en is hier zo wat de rust in huis gekeerd , of meer de rust terug in mij . Ik ben dus gewoon terug de sloef die ik altijd geweest ben !! Knipogen

Ik heb deze week ook nog eens zeer goed nieuws gekregen . Ik was een cursus bedrijfsbeheer aan het volgen , en waar ik toch al het eerste examen van achter de rug heb . Dat heb ik ook moeten stopzetten omdat net die dag ik om de 14 dagen mijn chemo moet gaan halen , en ook omdat ik zo weinig mogelijk in contact mag komen met mogelijk zieke mensen . Maar door met Hilde ( de lerares ) wat gemaild  te hebben  , heeft ze me beloofd om de lessen  via smartschool mij op de hoogte te houden zodat ik toch mijn examen kan doen en mogelijk mijn getuigschrift behalen . Ik ben dus deze week al dadelijk aan mijn eindwerk begonnen voor het geval ik binnen een paar weken mogelijk stront ziek ben en dit niet meer zou kunnen . Af is af !!  Dus bedankt Hilde !! 

Vorig weekeinde liet ik eens vallen dat de beestjes hier in huis geslopen waren , en dat ze ons femke ferm te pakken hadden . Ze is ondertussen al genezen , maar nu heeft ons sanne het echt goed zitten .Een zware keelontsteking ......allee griep he met de nodige koorts tot 39.2C° . Dat ik uit hun buurt blijf spreekt voor zich , maar helemaal gaat dat nu ook weer niet . Ikmoet mijn kinderen toch verzorgen in die omstandigheden terwijl ons Peggy werken is he . En ze hebben mij ook een beetje te pakken . Een lichte keelpijn heeft mij te pakken , maar de koorts blijft nog weg ! Ziek ben ik daar niet van en voel me dus tip top ! 

Gisteren heb ik nog 2 schema's gemaakt voor mensen die de marathon van Rotterdam gaan lopen . Die stond voor mij ook gepland , samen met een weekeindje samen met Stefke en bianca . Mijne loop maat en zijn super gemotiveerd vrouwke ! Dat is gewoon een garantie op lachen en plezier ! Maar uitstel is geen afstel !! Volgend jaar vertrekt die opnieuw !! Gert Schoons  en Soffie  zijn de gelukkige . Gert een oude rot in het lopen van marathons maar wil er nog eens het beste van maken . En soffie haar eerste stappen naar het grote werk . Maar wel een super talent !! Halve marathon tijd is 1.27 u en volgt al 3 jaar een schema van mij . Haar eerste marathon vooruitzichten .......genieten , ervaring opdoen , spelen , lachen ......en onder de 3.15u !!! 

Mijn planning voor 2011 !! 

Als ik op sommige blogs eens lees dan hebben die zo een mooie planning uitgewerkt voor dit hele jaar wat ze gaan doen op sportgebied . Dus word het tijd dat ik toch ook een beetje mijn plannen ga bekent maken . Want die dag , de dag dat ik terug aan de start sta van een wedstrijd , gaat een zeer mooie worden . Gelijk een klein kind dat zijne tut krijgt , zo ga ik mij voelen .

* Dwars door Geel zou ik willen lopen als eerste maar ik kan nergens vinden dat die dit jaar nog door gaat . Bij running tour staat hij er niet bij . In dat geval zal het op 26 juni in Oostende zijn met een weekeindje erbij !!

* De classic in  Tessenderlo heb ik nog nooit gelopen doordat ik telkens op vakantie ben  , maar dit jaar ga ik daar dus ook proberen te zijn .

* Dan natuurlijk onze eigen jogging of stratenloop hier in mol ergens in augustus ! De datum is mij nog onbekend maar wordt nog meegedeeld.

* En dan natuurlijk Eindhoven ......wel/niet ???? Het hotel ga ik terug regelen . Ik ga volgende week terug een 15 kamers in optie nemen aan de voordelige prijzen zodat we weer met een grote groep aanwezig kunnen zijn . Maar meer hier nog over volgend blogje !! Jullie komen toch nog ?  Ik ga daar geen hele marathon lopen . Een halve ga ik er waarschijnlijk hazen voor de eerste geintereseerde . Waarom ? Wel i wil zo snel mogelijk weer mijn oude niveau bereiken , en ditga ik zeker niet doen door mijn  dan nog maar half herstelde lichaam weer uit te putten met lange duur lopen . Veel korte snelle crossen zullen verder nog volgen . 07:32 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

super dat je alweer aan het plannen bent geslagen Mario!! Ben er stillekesaan ook mee bezig en de halve marathon in Eindhoven komt dan ook wel in het vizier. Maar eerst effe zien dat ik al eens terug 10 km kan lopen zonder dat m'n knie weer opspeelt, vooraleer ik weer begin te dromen :-)
Veel succes pok met je eindwerk!

Gepost door: Ruthje | 23-01-11

Mijn planning gaat tot 13/03 :-) Daarna zie ik het wel. Het is mooi een planning te maken maar geniet van iedere dag !

Gepost door: Bjorn Paree | 23-01-11

De commentaren zijn gesloten.