13-02-11

lopen .......ik kan het niet laten !

Deze morgen , de dag voor de vierde chemo , moet ik op mijn best zijn . T'is te zegen het beste wat mijn lichaam me nu kan maken . Morgen wordt ik dus weer helemaal volgetankt met slecht spul . Dan kan de afbraak weer beginnen . Allee afbraak .......als ik een marathon loop , en met volledig geef maar ge krijgt dan zo op km 35 ne klop van de hamer zoals ze zeggen . dan kan ik zeggen tegen de mensen die dit ooit al meemaakten , die klop is veel erger. Ik zit nog vollop met reserve's .

Ik schreef eens na mijn twede chemo , dat ik in vergelijking met een marathon toen op km 18 - 20 was . Wel ik ben een beetje opgeschoven en al een serieus traject afgelegd , want ik ga dus morgen voor chemo nr 4 . En dit omzetten weer in het gevoel denk ik dat ik ergens verkeerd ben gelopen . T'ja gebeurt tegen woordig wel meer dat ze plots 100 m voor de aankomst links afslaaan en dus verkeer lopen . Ik zit dus ook met dat probleem . Ik heb ergens een afslag gemist en heb toch al een 25 - 30 km in de benen zitten , maar gevoelsmatig kom ik terug op het 20 km punt . Dus nog vol  energie , tijd om een versnelling aan te vatten en met een inhaal manuever te beginnen .

Dus deze morgen hebben Stefke in ik , samen nog eens een toerke gaan lopen . Op't gemakske was de regel ! Dus we vertrokken tegen 6.50 min/km en met onze tetter in een hogere versnelling . Ik had het gevoel dat we nog trager moesten lopen , want anders zou stefke niet uitgepraat zijn tegen dat we terug waren . Maar toch begonnen we lichtjes te versnellen tot de laatste 3 km zei ik tegen hem , we gaan nog eens efkes echt lopen he . Ik moet toch ook een beetje moe thuis komen he . En dus liepen wedelaatste  km tegen 5.40 min/km . Deed deugt om te voelen dat we nog niet afgeschreven zijn .

10.3 km sas 6.jpg

 

103 km.jpg

Gisteren ben ik nog eens met ons peggy iets gaan eten in Lommel is de tuin cafe . Echt een aanrader om er eens te geen eten . Wij zijn er dus al meerdere malen geweest en de prijs kwaliteit is bizonder goed . Maar toch zijn we er eigenlijk gevlucht . Ze hadden in hun tuin een stuk bijgebouwd en dat werdnog verwarmt met zo'n terras verwarming . En wij zaten net onder zo'n paal wat ons echt aanzete om onze kledingtukken uit te trekken tot juist naast het deftige aan . Ook andere begonnen dit te doen , wat mij weer op een verdacht opgezet spel deed lijken . Een dame aan een ander tafel was zich zover aan het ontbloten dat het schaamrood van haar vriend tot aan zijn navel te zien was , want hij had zijn hemd ook al helemaal open staan . k zat nog enkel met een T-shirt aan en zo ook ons peggy .  Het eten kwam , en de borden zagen er geweldig uit . Kabeljauw op een bedje van prei met kroketjes . En voor ons peggy , een rose gebakken tonijn met pasta  . We zouden nog afsluiten met een ijsje en/of koffie , maar ik had maar 1 ding vor ogen , zo snel mogelijk hier buiten of ik omplof seffens .

De garson vroeg , was het lekker ? Kunnen  wij je nog iets aanbieden ? Ik zei , Meneer , dat wat ik vroeg om de verwarming wat minder te zetten heb je niet gedaan . En ik zou hier nog heel graag een koffie en een ijsje gegeten hebben , maar dit gaan we ergens doen waar we wat beter zitten .

Toen zijn we naar de cinema gegaan en hebben dadelijk de film binnen  gestapt , met een ijsje Stoer en keken naar de geweldige film van Frits en Freddy . Geen special effects , geen moeilijke inhoud , gewoon de droge humor  die mijn avond helemaal af maakten . 

Aja , ik kreeg van mijn schatje een horloge voor mijn verjaardag . Ben er echt blij mee !! 

11:09 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Je hebt je precies op alle vlakken goed geamuseerd ! Ik duim voor je morgen !

Gepost door: kaat | 13-02-11

Veel sterkte morgen. Ik blijf het enorm straf vinden dat je de dag voor je chemo toch nog de energie kan terugvinden om een duurloop te doen!
Volgend jaar ga ik misschien toch eens overwegen om de marathon van Amsterdam mee te doen zodat ik me beter kan inbeelden wat je nu voelt...

Gepost door: Sven | 13-02-11

Altijd prettig eens te kunnen lopen met de vrienden.
En terug een mooi verslag.

Gepost door: luc | 15-02-11

De commentaren zijn gesloten.