27-02-11

genoten van mijn loopje

naamloos.JPG

naamloos..JPG

Een weekeindje met weinig slaap is het tot nu toe geworden . Om zo kort mogelik te zijn , want ons peggy is een ijsje kopen en wil dit blogje geschreven hebben tegen dat ze terug is .

Zaterdag waren we bij mijn ouders moeten gaan eten voor ons vader zijne verjaardag . Altijd leuk . En s'avonds moest ik nog een vriendin gaan halen van ons sanne die damen  met haar uitging en bleef slapen . De Moonparty was de fuif waar ze naar toe trokken . Ik zag dedames beneden verschijnen en ........tekken jullie niet meer aan ? Allee pa , t'is daar warm zalle !! Voor dan toch maar zo modern mogelijk over te komen , leg ik me ermaar bij neer . Half twee zou ik ze terug gaan halen . Er stapte een verlegen vriendin in de auto , in de vroege avond en ik,  kreeg een volledig uitgelaten tiener terug in mijne auto in de late uurtjes . Het verschil en de reden wasgewoon te ruiken . En , is het plezant geweest ? En een spraak waterval schoot in actie !! Nee eigenlijk t-twee spraakwatervallen . Maar al wat ik begrepen  had , was dat ze zich enorm geamuseerd hadden .

Maar s'morgens had ik afgesproken met stefke , wel een uurtje later dan naar gewoonte , maar toch nog vroeg genoeg om een toerke te lopen . Zou het gaan ? Was toch een vraag die door mijn hoofd ging na het fietsen van maandag . Maar zoals je kan aflezen hierboven lag hettempo laag , maar ik heb er toch een ruim uurtje van genoten in het gezeldschap van mijne beste maat . Altijd heben wij wel iets te vertellen , en zeker nu er 14 dagen tussen zitten . Alhoewel de telefoon er ook is hoor .

Morgen weer een dagje chemo halen . Om 8 u . verwachten ze me . Ik begin stilletjes aan weer een datum te zien waar ik mijn terug komt met het lopen kan starten . 28 maart , dus 14 dagen na mijn laatste chemo begin ik met terug op te bouwen en zal dus terug meermaals gaan lopen . Allee toch 2 - 3 keer in de week .

En nu ga ik ijs eten !!   

18:27 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

't is precies wel echt aftellen nu ! En op mijn best loop ik nog niet wat jij nu doet ! ;-) Maar genieten doen we alletwee !

Gepost door: kaat | 27-02-11

Ik lees het verdomd graag dat je weer gaat kunnen starten met lopen , dat gaat hier de goeie weg op

Gepost door: Katrien | 27-02-11

Het gaat terug de goede weg op en mooie vooruitzichten zo te lezen.

Gepost door: Luc | 06-03-11

Veeeeeeeeeeel succes bij de opbouw!
Het einde is in zicht!

Groetjes Layla

Gepost door: layla | 09-03-11

De commentaren zijn gesloten.