20-09-11

na regen komt zonneschijn .......wat een jaar , 2011 .

De regenbuien dit jaar heb ik niet alleen gevoeld maar ook mogen meemaken aan de lijve . 2011 was voor mij zeer slecht begonnen . kanker was de oorzaak . Maar meer ga ik het er niet meer over hebben . Ik ben ervan af !

Velen beginnen in zo'n een periode na te denken over hun leven . Heb ik wel genoeg genoten ? Doe ik al de dingen wel juist ? Gaan we een keer meer op reis ?  Heb ik wel de juiste job ?  Is er iets dat ik anders zou aanpakken moest ik terug 20 jaar zijn ? 

Wel ik kan maar 1 ding zeggen dat ik anders zou doen . Zelfstandig bakker worden . En voor ik ziek werd was ik daar al fel mee bezig . Dus warom nu die droom laten af pakken ? Wilde het ook juist lukken dat mijn baas zijn zaak verkocht . Na veel overleg met mijn vrouwke hebben we besloten om toch die stap te zetten . Maar gemakkelijk was het niet . Het werd zelfs heel spannend op een gegeven moment , want er waren nog kanidaten . Ik heb die periode wel alle banken vanuit elke hoek bekeken . Prijzen vergelijken , overeenkomsten afdwingen .......een weg zoeken waar wij ons goed bij voelen .

Dus voor hen die het nog niet wisten , op 2 januari is het opening van onze winkel in Mol - ginderbuiten , bakkerij Meeus . De naam van de zaak blijf ik dus behouden  . En iedereen die er werkt die blijft . Gaan we dan gewoon verder doen zonder verandering ? Nee , dat nu ook weer niet . Laat ons zeggen dat de basis behouden blijft , maar hier en daar een zekere verbetering naar de klanten toe . Kan het beter ?  Alles kan altijd beter . Van kwaliteit en smaak zitten we op een hoog niveau . We gebruiken altijd producten van zeer hoge kwaliteit omdat de klant dat verdiend . De hygiene is op en top inorde wat ook bewezen wordt door ons hygiene label dat we jaar na jaar behalen en uitgestald wordt in de winkel . Dit gaan we dus zeker blijven aanhouden . Maar de versheid van het brood gaan we nog optrekken . Elke dag wordt er om 12 u nog 1 over brood gebakken zodat de mensen die s'avonds hun brood komen halen voor smorgens mee te nemen naar het werk  , toch brood hebben dat een 10 u verser is . Ook dingen laten terug keren in de winkel die al jaren verdwenen zijn . Me toeleggen op feest taarten ( communie , huwelijk , verjaardag , kindertaarten...... ) Maar ook ga ik me zo spoedig mogelijk een foto printer aanschaffen . Liefst nog voor de communie feesten zodat de mensen bv. een communie foto op de taart kunnen laten maken .  

Nu zal ik wel heel veel vrije uren die ik nu heb en besteed aan lopen  moeten opofferen om dit doel te kunnen bereiken . Maar het voordeel is wel dat ik nu altijd met ons peggy samen ben . Niet alleen maar na het werk , maar we werken samen naar hetzelfde doel . Ik doe mijn werk zeer graag en hopelijk gaan jullie dit zien en proeven in de winkel   .  

Voor ons Peggy is het een wel iets grotere aanpassing . Voor haar is de uitdaging nog iets groter . Van kok naar winkelmeisje en bazin . Allee wij gebruiken dat woord niet graag . We zijn gewoon collega's . Op 1 november gaat ze aan slag bij ons en krijgt ze dus nog een opleiding .

Op 25 dec. gaat de winkel 1 week dicht zodat wij dan de gelegenheid hebben om alles voor te bereiden voor de openining . Voor iedere klant zal er een verrassing zijn , dus ik zie jullie dan !! :-)  

18:53 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Zet de opening online hé, ge weet nooit wie komt :-)

Gepost door: kaat | 20-09-11

Ik kom!!! Ik heb je al lang niet meer gezien, maar ik wens jullie alle geluk toe.

Gepost door: Wendy | 20-09-11

Ik rij zo dikwijls langs bakker Meeuws..foei, ik moet er dan toch eens binnenspringen;) Veel suc6 er al mee

Gepost door: sandra | 20-09-11

chapeau dat je je dromen najaagt! Niet enkel dromen en denken en twijfelen maar gewoon DOEN...daar heb je lef voor nodig. En ook doorzettingsvermogen. Maar jij hebt al ontelbare keren bewezen dat je dat genoeg hebt. Ik hoop dat het één groot succes wordt!!

Gepost door: Sandy | 20-09-11

Net als Sandy vind ik het ook knap dat je je dromen kan realiseren! Er is niets zo leuk dan je dagen vullen met dingen die je boeien.
Veel succes allebei met de nieuwe zaak. Het zal nu niet op 2 januari zijn maar ik kom zeker eens langs!!

Gepost door: Sven | 21-09-11

Fantastisch dat je uw droom doorzet ! Ik wens jullie enorm veel succes toe !
En waarschijnlijk kom ik ook wel eens een brood bij jullie kopen !
Zet uw openingstijden wel eens op uw blog dan hé , want ik wil dan wel niet voor een gesloten deur staan , wegens gaan lopen ;-)
groetjes

Gepost door: Jetty Pringels | 21-09-11

ik wens alle goeds toe dat er is.
en dat je lekker je brood ermee verdiend.
maar het belangrijkste...is de gezondheid.
dus nogmaals veel succes met de verkoop.

Gepost door: Fred | 21-09-11

We babbelen binnenkort uitgebreid bij, maar Maarten en ik willen jullie alvast langs deze weg ook ontzettend veel succes toewensen. We zijn superblij dat je je ziekte hebt overwonnen en zijn grote supporters voor deze nieuwe stap in jullie leven!

Gepost door: Julie | 30-09-11

De commentaren zijn gesloten.